Stina Wollter ryter ifrån – efter hatiska orden mot pappa Sven efter hans död: ”Vräker ur sig skit”

Det är en svår och tung tid för Sven Wollters familj.

Den folkkära skådespelaren somnade in efter en tids sjukdom för några dagar sedan, men nu ryter hans dotter Stina ifrån.

Efter att fått flera elaka kommentarer, har hon fått nog.

”Jag är van vid mycket skevt men det här var jag inte beredd på”, skriver hon i en story på Instagram.

En av våra mest älskade skådespelare, Sven Wollter har dött i sviterna av covid-19, det meddelade familjen för två dagar sedan.

I ett inlägg på Instagram meddelade dottern Stina den tragiska nyheten.

”Det är med gränslös sorg Sven Wollters familj härmed meddelar att han i dag, den 10 november flög rakt rakt in ljuset i sviterna av Covid och en väl använd kropp med lungor med KOL och emfysem som inte orkade rida ut denna sista prövning. Han fick ett avslut utan smärta omgiven av alla sina nära. Sven blev 86 år”, skrev hon då.

I inlägget bad hon även om att familjen skulle få sörja i fred och tackade också samtidigt personalen som vårdat honom på IVA i Luleå.

Orden efter tragiska beskedet

Kort därefter skrev Stina igen på sin story på Instagram om känslorna efter tragiska beskedet.

”Hemma i Uppsala. Åkte till Luleå i torsdags. Har knappt sovit dessa dagar. Somnade i min egen säng i en ny verklighet utan min pappa i livet och vaknar av att någon trevande spelar trumpet i hyreshuset. Spelar som han brukade. Tar om. Söker. Hittar. Det är noctorne”, skrev hon.

Stina Wollter, Sven Wollter
Foto: TV4

Ryter ifrån nu efter elaka orden

Men mitt i sorgen har nu Stina fått nog.

Den frid och ro som familjen förtjänar, har hon inte fått och nu ryter hon ifrån efter flera elaka påhopp.

”Det borde finnas något slags straff för de människor som tar sig tid att leta upp ens adress och sedan maila en för att utrycka sitt hat mot en person som just dött. Att de vräker ur sig skiten på diverse ljusskygga forum är en sak men att maila en efterlevande? Jag är van vid mycket skevt men det här var jag inte beredd på”, skriver hon.

Stina Wollter
Foto: Instagram

I ett nytt inlägg på sin story delar Stina med sig av en person som skickat ett långt kärleksfullt meddelande till henne om pappa Sven.

Till fotot skriver Stina:

”Men kärleken vinner ALLTID”.

Tackar för stödet

Vidare skickar hon också hälsningar till alla som fortsätter skicka massa kärlek till henne.

”Jag hinner och orkar inte tacka alla personligt – jag är ledsen för det men jag lovar: värmen når fram och jag är så tacksam över den. Vi är många som sörjer på olika sätt och i det gemensamma finns styrka och hopp”, skriver hon.

Stina Wollter
Foto: Instagram

Du har så rätt Stina. Kärleken vinner alltid! Vi hoppas att ni mår bra, och våra tankar går till dig och din familj. Ingen förtjänar något sånt här efter att ha förlorat någon!