Foto: TT

Stora ilskan mot Abba efter nyheten om ”The singles – The first fifty years”

Nu möts Abba av skarp kritik av sina fans. Detta efter att prislappen på deras nya låtsamling som släpps på fyra vinylskivor bekräftats.

Det är få grupper som skördat lika stora framgångar som Abba. De har blivit kända över hela världen för sina svängiga hits och hyllats stort för sin musik. Gruppen har både kammat hem mängder av priser och blivit storfavoriter för många fans.

Men nu möts de av en kritik efter att de bestämt sig för att släppa en ny låtsamling. ”The singles – The first fifty years” kommer bestå av 38 stycken av bandets mest uppskattade låtar, och släpps i form av fyra vinylskivor. Något även Expressen rapporterat om.

En härlig nyhet, tycker såklart vissa, men andra reagerar på den saftiga prislappen för kalaset. Priset för samlingen har nämligen satts till 96 pund, vilket motsvarar cirka 1300 svenska kronor.

Kritiken efter Abbas nyhet

På Abbas Instagram har många skrivit i kommentarsfältet att detta är alldeles för mycket, speciellt med tanke på att det faktiskt inte är några nya låtar det handlar om.

”Är det här ett skämt?,” skriver en person.

”Nu räcker det med att Abba släpper samma låtar om och om igen. Vi har gått i konkurs, Abba. Lägg in några nya låtar på varje LP,” kommenterar en annan.

”Ni kommer göra mig fattig,” fortsätter en tredje och en fjärde skriver:

”Kom igen, sluta mjölka samma ko torr när vi vet att ni har mer värdefulla versioner och låtar att visa oss.”

Vad tänker ni om det här? Lämna gärna en kommentar på vår Facebooksida!

Tack för att du prenumererar!
Något gick fel. Vänligen försök igen senare.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev