Stora lyckan för Jill Johnson – visar upp nya stora steget med fästmannen: ”Bästa av två världar”

Glädjebeskeden fortsätter strömma in från sångerskan Jill Johnson och hennes stora kärlek Mattias Elg.

Nu visar hon upp ännu ett stort steg som de verkar mycket nöjda över.

För fyra år sedan bekräftade Jill Johnson att hon funnit kärleken på nytt efter en tuff skilsmässa.

jill johnson, jills veranda
Foto: Mikael Fritzon / TT

Sedan dess har hon och psykologen Mattias Elg kilat stadigt, och det verkar minst sagt som att fjärilarna far omkring i magen än idag.

”Får mig att känna mig väldigt trygg”

– Vi träffades en tid där jag hade varit otroligt ledsen och jag sörjde mitt förra äktenskap, och börjat komma upp lite ur den värsta ledsamheten och börjat blicka lite över horisonten, berättade artisten när hon gästade Carina Bergfeldts talkshow förra året.

Snart hade Amors pilar träffat dem båda rakt i hjärtat och 2018 var relationen ett faktum.

– Han får mig att känna mig väldigt trygg och framför allt så är han aldrig i vägen på jobb. Det är inte alltid man kan ha med sig nära och kära på jobb, men jag tycker att han tillför något alltid. Och är bra på att lyfta mitt mod och han ser saker på ett annat sätt. Det är härligt att ha med honom, sa Jill i programmet.

Förlovade sig i Italien

I somras valde de att ta relationen ett steg längre, då Mattias gick ner på knä och frågade Jill om hon ville gifta sig med honom.

Svaret blev ett rungande ja.

”Jag har blivit omkull blåst av min livs kärlek. Det har varit en hemlighet ett tag, men nu vill vi dela med oss av att jag sa ja till hans romantiska frieri”, skrev hon då på Instagram.

Köpt fjällstuga

Nu delar Jill även med sig av en mycket härlig nyhet, i veckan har paret nämligen besökt sitt nya hus i Jämtland.

”Vi har ju bott och bor på flera ställen, med barn i norr och söder, men snart landar vi i det bästa av två världar. Inte bara i Skåneland, utan även i vackra Jämtland. Tittar till nybygget av fjällboendet!,” skriver hon på sin Instagram.

Under sin vistelse valde de även att gå på julmarknad, och det verkar utan tvekan som att de stormtrivs.

”Jamtli julmarknad, Vilken julstämning och kvalité! Detta besök får bli en tradition. Tack alla utställare för ert genuina hantverk och era goa leenden. En oförglömlig upplevelse att få möta och smaka på julen i vackra Jämtland,” skriver Jill på sin Instagram.

Stort grattis, vi hoppas ni får det underbart i er nya fjällstuga!