STORT GRATTIS: Anna Brolin fyller 43 år – slår tillbaka mot utseendehetsen: ”Förbannad”

Anna Brolin

Foto: TV4/Instagram

Anna Brolin är en av våra mest folkkära programledare och genom åren har vi sett henne i mängder av olika sammanhang. Nu har det blivit dags för profilen att fylla 43 år.

Anna Brolin är en av de som vi ofta får se briljera i TV-rutan.

Genom åren har vi sett henne i allt ifrån ”Farmen” till ”Biggest loser,” och under senaste tiden synts ofta i ”Efter fem”.

Utöver det har hon också lett stora galor som till exempel ”Tillsammans mot cancer”.

Anna Brolin karriär

Hon har arbetat på TV4 i över 15 års tid och är helt klart en storfavorit för TV-tittarna.

Utöver att rapportera om nyhetshändelser så har Anna även en stor passion för sportvärlden.

Anna Brolin i Farmen-finalen. Foto: TV4

Under exempelvis fotbolls-VM fick vi se henne rapportera flitigt kring mästerskapet och allt som hände på och utanför planen.

Slår tillbaka mot utseendehetsen

Att synas i TV och leva som en offentlig person har, precis som det mesta, både positiva och negativa sidor.

Inte minst idag med den utseendefixering och alla ideal som finns i samhället. Något Anna själv kommenterar i en intervju med Aftonbladet.

Då förklarade hon att det definitivt är något som hon upplevt.

– Absolut, det har jag gjort. Det där sitter också i, jag är uppvuxen på 80-talet och 90-talet då det var någon form av bantningshets. Jag kan tycka det är jobbigt att få kommentarer och vissa dagar är man mer sårbar. Vi har ändå väldigt snälla tittare, men det är klart att det kan förekomma extremt elaka kommentarer. Det finns ju de där trollen som opererar och när det kommer till dem kanske man får vara lite vaksam på hur mycket man ska ta åt sig, har hon sagt till tidningen.

Foto: Maja Suslin/TT

”Mer hårdhudad”

Men även om det ibland kan kännas tungt när någon kommenterar ens utseende på ett negativt sett så menar Anna att hon numera mest blir arg.

– Jag har gått igenom två graviditeter och känner att kroppen har förändrats, men resultatet är att jag har fått två väldigt fina barn. Då får man vara tacksam och kanske acceptera sina skavanker lite mer. Så ja, jag har nog blivit både mer hårdhudad, men också mer förbannad på det faktum att andra kan lägga ner tid på att vara elaka, har hon sagt till tidningen.

Anna Brolin. Foto: TV4

Anna Brolins skilsmässa

På det privata planet är Anna Brolin en kärleksfull mamma till sönerna Elton och Lionel som hon har tillsammans med sin ex-man Jesper.

I ett gemensamt inlägg på Instagram berättade de om skilsmässan förra våren – och betonade att de skildes åt som vänner.

”Vår största kärlek och lycka är våra två underbara pojkar. Så kommer det alltid vara. Och det är dom som är vårt största fokus när vi gemensamt beslutat att gå från att vara föräldrar som är gifta till vara föräldrar som är vänner”, skrev de på Instagram.

I en intervju med Aftonbladet berättade hon sedan att det kommit en och annan kärleksinvit efter skilsmässan, men att det inte var aktuellt då.

– Livspusslet med allt vad det innebär gör att jag knappt hinner fundera på det, men jag känner mig privilegierad. Jag har två fantastiska pojkar som är det bästa som har hänt mig i livet och jag har en fin relation med deras pappa. Dessutom har jag ett väldigt roligt jobb och fina vänner, sade Anna Brolin till Aftonbladet.

Anna Brolin födelsedag

Nu har det blivit dags för Annas nära och kära att dra fram både ballonger och tårta och utbringa ett fyrfaldigt leve.

Den 13 maj är faktiskt en mycket speciell dag hemma hos familjen Brolin, Anna fyller nämligen år.

I år fyller TV4-profilen 43 år, något som utan tvekan är värt att fira.

Stort grattis på födelsedagen!

Exit mobile version