Foto: Karl Nordlund/SVT

STORT GRATTIS: Babben Larsson fyller 65 år – berättar om succén i SVT:s nya storsatsning

Hon regerar i SVT.
På fredagen fyller Babben Larsson 65 år.
Programledaren och komikern gör succé med nya ”1 mot Sverige” – och återkommer i tv-rutan även efter årsskiftet.

På fredagen den 29 oktober fyller den folkkära komikern och programledaren Babben Larsson 65 år.

Men trots att gotländskan med den karaktäristiska dialekten och härliga skrattet nu uppnått pensionsålder, kommer hon att fortsätta förgylla svenska folkets tillvaro i tv-rutan.

Hon är i höst aktuell med nya satsningen ”1 mot Sverige” – som redan fått en succ´éstart. Programmet sänds på bästa sändningstid under söndagskvällar i SVT1 och har redan fått en miljonpublik. I showen är Babben programledare och där tävlar en person mot resten av Sverige i en slags gissningslek som sker i direktsändning. Tv-tittarna kan vara med och tävla via SVT:s Duo-app.

– Jag måste tycka att det är väldigt bra. Jag är jättenöjd med de tittarsiffrorna, sade Babben efter premiären, som sågs av 1,1 miljoner tittare, till Expressen.

Foto: SVT

– Det var ganska omtumlande tycker jag, som det är att sjösätta nya grejer. Men det var hemskt kul och vi hade en fantastisk medverkande tycker jag.

Babbens drag – återkommer i SVT efter nyår

Dessutom återkommer Babben Larsson i tv-rutan även under 2022 – då med succéprogrammet ”Bäst i test” vars sjätte säsong visas någon gång under nästa år. Humorshowen som prisats med Kristallen och där komikern David Sundin gör Babben sällskap som vanligt. Bland årets medverkande märks bland andra ”Idol”-aktuelle Anis Don Demina, julvärden Tareq Taylor och skådespelaren Sussie Eriksson.

Babben regerar i rutan – både före och efter nyår, således!

Foto: Karl Nordlund/SVT

Stort grattis på 65-årsdagen säger vi till Babben Larsson!

Skriv gärna en uppskattande kommentar om henne på vår Facebook-sida!