STORT GRATTIS: Carola fyller 58 år – stjärnans nya glädjebesked för framtiden: ”Helt unik…”

På söndagen fyller Carola Häggkvist 58 år och Nöjeslivet har den äran att gratulera!

Nu har stjärnan kommit med ett glädjande framtidsbesked!

Carola Häggkvist är en av våra största artister inom den svenska musikvärlden. Tack vare hennes otroliga sångröst och framföranden så har vi fått en mängd oförglömliga hits genom åren.

Redan som 16-åring slog Carola igenom då hon tog hem segern i Melodifestivalen med låten Främling. Efter det sålde hon rekordmånga exemplar av albumet med samma namn och turnerade för fullt bland landets folkparker.

Genom åren har hon verkligen gjort sig ett namn som en av våra bästa artister och framgångarna tycks aldrig sina för Carola.

Spelar in tv i Norge

Nu senast har Carola varit aktuell med sin sommarturné ”Det händer nu tour”, som avslutas i norska Lillehammer lördagen den 7 september.

Och för ett tag sedan stod det klart att Carola dessutom kommer att medverka i ”Hver gang vi møtes”, vilket är Norges motsvarighet till ”Så mycket bättre”. Inspelningen är i full gång i norra Norge och i januari 2025 har programmet premiär i norska TV2.

Nya glädjande nyheten

Är det något som har kommit att bli synonymt med Carola så är det julen. Hennes julkonserter är alltid pråliga och påkostade och hon ger alltid sin publik fantastiska julkonserter.

Och i år är det dags igen! Den 5, 6 samt 8 december så kommer hon att uppträda på Skansens Sollidenscen.

Det blir en glimrande jul på Skansen! En helt unik utomhuskonsert på Sollidenscenen där vi firar in julen med klassiska julsånger, personliga favoriter, glittrande snöflingor och mycket mer”, skriver Carola på sin Instagram.

Stort grattis på din dag Carola! Hoppas du blir firad riktigt ordentligt!

Tack för att du prenumererar!
Något gick fel. Vänligen försök igen senare.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev