Foto: Instagram/@laperrelli

STORT GRATTIS: Charlotte Perrelli firar bröllopsdag med Anders – varma orden till kärleken: ”Otroligt stolt…”

Charlotte Perrelli och Anders Jensen firar på torsdagen nio år som gifta – och Nöjeslivet har den äran att gratulera paret!

Så lyder Charlottes fina ord om kärleken.

Charlotte Jensen Perrelli (född Nilsson) är en av våra största namn bland Sveriges artister. Genom åren har hon varit verksam som både sångerska och entreprenör och närt stora framgångar.

Hon började sin karriär som dansbandssångerska i olika band. Genombrottet kom 1994 då hon blev medlem i det legendariska bandet Wizex. 1999 vann hon Melodifestivalen med låten ”Tusen och en natt” som senare översattes till ”Take me to your heaven” och vann hela Eurovision Song Contest.

Sedan dess har hon varit aktiv som soloartist och ställt upp i Melodifestivalen totalt fem gånger.

Privatlivet

Charlotte gifte sig 2003 med krögaren Nicola Perrelli, som för övrigt är bror till Vito och Emilio Ingrosso. Dock slutade äktenskapet i en hel drama då en otrohetsaffär uppdagades. Paret, som har två söner tillsammans, skilde sig 2008.

Senare träffade hon Anders Jensen och de två gifte sig den 29 augusti 2015 – vilket innebär att de nu firar nio år som gifta! Tillsammans har de två söner ihop.

På Instagram har Charlotte valt att uppmärksamma jubileet med ett inlägg.

Bröllopsdag. 9 år sedan jag sa JA till dig i Paris. Fest i dagarna tre….. Idag firar vi Linnebröllop. Vi har skapat en fin familj som jag är otroligt stolt över….. Jag älskar varje minut tillsammans. Tänk så bra det blev?! Stort grattis min kärlek på vår dag”, skriver Charlotte på Instagram.

Stort grattis till er bröllopsdag Charlotte och Anders!

Tack för att du prenumererar!
Något gick fel. Vänligen försök igen senare.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev