GRATTIS: Let’s dance profilen-Tobias Karlsson fyller 43 år idag – Kaspersens hyllning: ”Världens bästa”

Tobias Karlsson

Tobias Karlsson

Det blev inte riktigt som han hade tänkt sig för årets omgång av Let’s dance.

Tobias Karlsson som medverkade i flera säsonger av programmet, petades och fick istället se hur Andreas Lundstedt fick förverkliga hans dröm – att få dansa samkönat.

Men idag är det en glädjande dag.

Tobias Karlsson fyller nämligen 43 år idag!

Det är sällan man ser Tobias Karlsson utan ett stort leende på sina läppar.

Han sprider alltid stor glädje både med sin dans men också sin enormt glada personlighet.

Tv-tittarna som såg fram emot att få se honom i årets Let’s dance blev besvikna, då han petades för att göra plats för programmet första samkönade par – Alcazar- stjärnan Andreas Lundstedt och hans danspartner Tobias Bader.

Drömmen om att få dansat samkönat hade funnits där länge, men det räckte inte till för att själv få förverkliga det i programmet.

– Nej, det blev inte så. Jag hade hoppats på det. Jag hade kämpat så jävla länge för att få dansa med en kille, men så ville Andreas göra ett statement, att man kan dansa med vem som helst. Andreas ville dansa med en straight kille, och det kan jag förstå, han vill visa att det inte hade något med sexualitet att göra. Det innebar tyvärr att jag var ute ur bilden trots att jag velat det här i sex år, sa han då till Aftonbladet.

Revanschen efter petningen

Men det har knappast Tobias låtit stå i vägen för honom att få till andra roliga projekt.

Istället syns han i årets ”Hela kändis-Sverige” bakar, något som han tidigare berättat om glädjen kring.

”Jag har aldrig bakat förut och mamma är SKITNERVÖS. Som tur är så har jag ju finaste Lars-Åke i mitt lag som heller aldrig har bakat”, skrev han då i ett inlägg på Instagram.

Foto:TV4

Kristin Kaspersens hyllning

Men nu firar älskade Tobias Karlsson sin födelsedag, och hyllas nu stort av Kristin Kaspersen.

Förra året vann hon hela Let’s dance med Calle Sterner och stod mot Magdalena Forsberg som då dansade med Tobias Karlsson i finalen.

”Grattis Världens bästa Karlsson!!! Tobias Karlsson.
Du är så mycket glädje och kärlek. Till och med i snöstorm och motvind fick du mig att skratta mig genom ett Vasalopp! Du är unik! Älskar dig! Önskar dig en fantastisk födelsedag!”, skriver hon på Instagram.

Stort grattis på födelsedagen Tobias! Hoppas du får en fantastisk födelsedag! Lämna gärna dina gratulationer i kommentarsfältet!

Exit mobile version