STORT GRATTIS: Måns Zelmerlöw fyller 38 år – spenderat hundratusen kronor på sin dröm

På torsdagen fyller Måns Zelmerlöw 38 år – och Nöjeslivet har den äran att gratulera!

Så mycket har han spenderat för att uppfylla sin livslånga dröm.

Måns Zelmerlöw, född den 13 juni 1986 i Lund, Sverige, har kommit att bli en av Skandinaviens mest mångsidiga och framgångsrika artister.

Från sina första steg i offentlighetens ljus i talangtävlingen ”Idol” 2005, till att vinna Eurovision Song Contest och bli en internationell stjärna tycks det som att framgångarna aldrig tycks sina för stjärnan.

Genom åren har vi även sett Måns Zelmerlöw vinna Let’s dance 2006 och han har dessutom programlett bland annat Melodifestivalen och Allsång på Skansen.

Senast har Måns varit aktuell som jurymedlem i TV4:s Masked Singer. Just nu är han dessutom ute på en sommarturné som går runt om i Sverige men även i Polen och Finland.

Så mycket kostade drömmen att uppfylla

Sedan länge har Måns Zelmerlöw haft en dröm om att utbilda sig till pilot. Tidigare sökte han in till en pilotutbildning, men i samma veva tog artistkarriären fart och planerna lades på is.

Måns pappa har också pilotlicens och hans farfar var dessutom stridspilot. Det är därifrån Måns ärvt intresset för att flyga.

STOCKHOLM 20220309 Måns Zelmerlöw en av paneldeltagarna i "Masked singer”. Foto Anders Wiklund / TT
STOCKHOLM 20220309 Måns Zelmerlöw en av paneldeltagarna i ”Masked singer”. Foto Anders Wiklund / TT

Förra året meddelade dock Måns att han börjat utbilda sig till pilot. Och i en intervju med Expressen tidigare i år berättade han att han inte hade långt kvar av utbildningen.

– Jag har ett av de nio teoriproven kvar. Jag har bara en månad på mig nu att skriva det. Det börjar bli lite stressigt, sa han till tidningen i slutet av mars.

Skulle han misslyckas med det sista provet så skulle han bli tvungen att skriva om alla prov igen. Efter proven behöver han 45 flygtimmar innan han är färdigutbildad, vilket han räknade med att vara lagom till slutet av sommaren.

Och prislappen för hela utbildningen har inte varit billig. Det har nämligen kostat honom runt 100 000 kronor rapporter Expressen.

Lycka till med utbildningen Måns! Och stort grattis på din dag!

Tack för att du prenumererar!
Något gick fel. Vänligen försök igen senare.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev