STORT GRATTIS: Morgan Alling fyller 53 år – visar upp stora familjelyckan efter tuffa tiden

Den 8 juni finns det många anledningar att hylla skådespelaren Morgan Alling.

Det är nämligen hans födelsedag och för en tid sedan delade han med sig av något fint med sin son Love.

”Så stolta över honom”, skriver han på Instagram.

För oss som har hängt med ett tag kanske följde han redan under 90-talet då han hade olika program tillsammans med kompisen och kollegan Lasse Beischer.

Sedan dess har Morgan Alling blivit en av våra mest folkkära skådespelare, och är sedan 2018 även rösten som guidar tittarna i ”Halv åtta hos mig”.

Men på det privata planet har det varit tufft.

I december 2020 berättade stjärnan att hans fru drabbats av en hjärntumör i ett inlägg på Instagram.

”Anna kämpar med hjärntrötthet och allt vad det innebär. Men jag älskar henne så. Jag ser hur hon kämpar. Tränar varje dag. Hon tar sina pauser när hon behöver och hennes målmedvetenhet för att komma tillbaka är inspirerande. Jag äskar dig Anna”, skrev han då.

Fina orden om sonen

Det har nu gått en tid sedan det tunga beskedet och för en tid sedan uppmärksammade han sin son på ett mycket fint sätt.

Då familjen påverkats stort av Anna-Marias hälsokamp, fanns det all anledning att hylla deras son som nyligen gick ur skolan.

”Idag firar vi Love. Slutar nu lågstadiet. Han var livrädd när han bytte skola och all stress under Anna-Marias sjukdomstid men idag älskar han sin skola. Och vi är så stolta över honom”, skriver han och fortsätter:

”Han är mest mallig för han typ alla rätt på nationella proven, vi förklarar att vi älskar honom oavsett betyg. Han fick välja firande”, skriver han.

Så fint skrivet! Vi önskar dig allt gott Morgan! Stort grattis på födelsedagen!