STORT GRATTIS: Nanne Grönvall firar 29 år av kärlek med sin Peter – visar upp lyckan på bröllopsdagen

Tillsammans är de hela Sveriges musikaliska powerpar sedan över tre decennier. Nu firar Nanne och Peter Grönvall hela 29 år som gifta!

Vilket otroligt vackert par de är!

Nanne Grönvall har varit vid din Peters sida sedan över 35 år tillbaka. Tillsammans är de inte bara ett kärlekspar – de möts även i musiken.

Otaliga hits har de skrivit genom åren och de har även varit med och tävlat i Melodifestivalen, där de tog hem vinsten 1996 med gruppen ”One More Time”.

Kärlekspar och kollegor

Det var några år efter att de hade bildat gruppen ”Sound of Music” som Nanne och Peter fann varandra i kärleken efter att de båda gått och blivit singlar.

Senast var de aktuella tillsammans då Nanne tidigare i år släppte den engelska versionen samt musikvideon till ”The Carpool Karaoke Song”. Där dyker faktiskt maken Peter upp som polis i videon.

– Han gjorde väl inte vågen direkt, sade Nanne om Peters medverkan i en tidigare intervju med Newsner.

LÄS MER: Nanne Grönvall om maken Peters stöd i kulisserna – efter hennes speciella önskan: ”Jättekul”

29 år som gifta

På sin Instagram uppmärksammade nyligen Nanne sin och maken Peters bröllopsdag med sina fina bröllopsbilder. 29 år har gått sedan de sade ”ja” till varandra.

”Jag minns hur otroligt nervös jag var på väg till kyrkan, och hungrig!”, skriver popstjärnan i inlägget.

Artikeln fortsätter efter bilden.

Nanne Grönvall och Peter Grönvall
Foto: Instagram

Nanne passar på att bjuda på en komisk anekdot om hur hon var tvungen att stanna till vid en korvkiosk på vägen till kyrkan.

Jag fick lova min kära frisör, stylist och vän @peterwennbergsthlm , som satt med i limo’n, att inte slabba med senap och ketchup på korven. Så där satt jag i min prinsessvita brudklänning och moffade i mig medan han oroligt såg på och hela tiden ropade ”inte spilla korv eller bröd på klänningen, inte spilla nåt!”

Kärleken till Peter Grönvall

Nanne beskriver också sin kärlek till livspartnern Peter:

Man går igenom så mycket tillsammans när man levt ihop över halva livet (i över 35 år), och att få åldras tillsammans med dig, i kärlek och vänskap, är ovärderligt. Älskar dig gränslöst mycket!

Många kända profiler har kommenterat Nannes inlägg och delar med sig av sin kärlek till det eleganta paret.

Fina bilder❤️”, skriver Lena Philipsson.

Grattis finaste Ni!!!!❤️”, önskar Charlotte Perelli.

Så fina och vilket bröllop!! Så tacksam jag fick hjälpa o sy till dej o Peter😍😍💝💝❤️”, kommenterar Lars Åke ”Babsan” Wilhelmsson, som var med och sydde Nannes brudklänning.

LÄS MER: Nanne Grönvall fyller 61 år – hyllar det naturliga åldrandet: ”Våga känna er ovärderliga”

Då det även var mors dag igår så skänker Nanne även tankar åt sin mor och till sin svärmor, som båda gick bort för tidigt. Hon beskriver att sorgen och saknaden fortfarande är tung, men att de alltid finns med i tanken.

Så i dag hyllar jag och Peter kärleken på alla sätt och vis”, skriver artisten.

Grattis fina Nanne och Peter! Ni är så vackra tillsammans!!

Passa på att skriva dina grattishälsningar till stjärnorna i kommentarerna på Facebook!