STORT GRATTIS: Per Gessle och Åsa firar 31 år som gifta – visar upp lyxiga firandet tillsammans

Per Gessle, Åsa Gessle

Foto: Bertil Ericson/TT, Mark Earthy/TT, Instagram

Per och Åsa Gessle gifte sig för över 30 år sedan – nu delar de med sig av en inblick i den härliga bröllopsdagen.

Få svenskar har nått samma musikaliska framgång som Per Gessle. Genom sin karriär har han skapat en rad oförglömliga hits, både som soloartist och som medlem i grupper som Gyllene Tider och Roxette, vilket gett honom stor framgång under flera decennier.

Bakom honom finns hans hustru, Åsa Gessle (född Nordin). I höst firar de 40 år tillsammans. Tillsammans har de sonen Gabriel.

Åsa och Per möttes i Halmstad under en kväll ute på krogen. Åsa hade tidigare flyttat från Trelleborg till Halmstad för att öppna en klädbutik med sin dåvarande pojkvän, men de gled ifrån varandra innan hon träffade Per.

– Det var svårt att känna sig hemma i Halmstad, så jag var ofta i Trelleborg. Min dåvarande pojkvän och jag gled isär och separerade. Men en kväll var jag ute med min bror i Halmstad och träffade ett gäng där Per var en av dem…, har Åsa berättat i en intervju med Femina.

Firar bröllopsdag

Det var den 21 augusti 1993 som Per och Åsa sade ”ja” till varandra och sedan dess har de varit gifta. På onsdagen firade de därmed sin 31-åriga bröllopsdag, vilket också kallas för Mahognybröllop.

På sin Instagram har Per delat med sig av en bild på hur han och hustrun firar sin bröllopsdag, och det ser minst sagt romantiskt ut!

De befinner sig i Paris och på en balkong med utsikt mot Eiffeltornet så ser de ut att avnjuta en härlig brunch ihop.

Och bland kommentarerna på inlägget så strömmar grattishälsningarna in från hela världen.

Stort grattis till er!

Tack för att du prenumererar!
Något gick fel. Vänligen försök igen senare.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Exit mobile version