STORT GRATTIS: Titti Sjöblom fyller 75 år – orden om maken efter alla år: ”När vi blev ett par…”

Titti Sjöblom fyller dagen till ära 75 år och Nöjeslivet har den äran att gratulera!

Så lyder hennes tankar om att vara gift med kollegan Ehrling Eliasson.

Titti Sjöblom är dotter till hovsångerskan och legendaren Alice Babs. Och likt sin mamma så gjorde Titti tidigt debut på scenen.

Redan som 15-åring gjorde Titti scendebut på Johanneshov i Stockholm, där hon uppträdde på samma scen som bland andra Sammy Davis Jr. och Ingrid Bergman.

– Jag peakade egentligen i 15-årsåldern, brukar jag säga på kul. För då stod jag på Johanneshovs scen med Sammy Davis Jr och sjöng. Jag hade fått guldskiva för ”Sjung med oss mamma” tillsammans med mamma. Och jag hade fått tv-pris, ungefär motsvarande Kristallengalan, för ”Bästa underhållerska”. Så jag är ju en liten barnstjärna, säger Sjöblom till Nöjeslivet och skrattar.

Bakom scenen så har Titti Sjöblom tidigare varit gift med ingenjören Magnus Breitholtz, tills de skilde sig 1996. Tillsammans har de barnen Claes (född 1973) samt Nils (född 1978).

Sedan år 2000 är Titti gift med Ehrling Eliasson, som också är hennes musikerkollega sedan många år tillbaka. Tillsammans har de uppträtt på mängder av scener, bland annat tillsammans med Alice Babs.

Titti och Ehrling om åren tillsammans

I somras så gästade de Allsång på Skansen, där de fick möjlighet att hedra Alice Babs, som skulle fyllt 100 år i år. Nöjeslivet fick då en pratstund med både Titti och Ehrling. Då passade de på att dela med sig av hur det fungerar att vara både kollegor och ett gift par.

– Vi har jobbat ihop i 30 år kan man säga. Det funkar jättebra. Och när vi blev ett par så blev det också jättebra! Vi har inte ledsnat än, säger Titti. 

– Jag brukar säga att jag behöver inte komma hem till frun och berätta hur konserten var! säger Ehrling.

Stort grattis på födelsedagen Titti!

Tack för att du prenumererar!
Något gick fel. Vänligen försök igen senare.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev