Sven Melanders tre barn har vuxit upp – detta gör de i dag

Sedan 80-talet har han underhållit oss i många olika sammanhang.

Men förutom att vara en riktig glädjespridare är även Sven Melander pappa till sina tre barn, Victor, 37, Christina, 35 och Linnéa, 30.

En av barnen har gått i pappa Svens fotspår men vad gör de andra två? Det har vi tagit reda på.

Många av oss växte upp med ”Nöjesmassakern” eller följde programmet när det sändes.

Det var också i detta program som komikern och före detta journalisten Sven Melander röjde stora framgångar.

Numera syns han flitigt på sociala medier där han har en sida på Facebook bland annat där han publicerar videoinlägg, där han diskuterar kring olika ämnen i samhället.

STOCKHOLM 20181212 Stjärnorna på slottet Sven Melander. Foto: Janerik Henriksson / TT

Dessa klipp har blivit väldigt populära och omskrivna under de senaste åren.

Men förutom att vara komiker och sprida glädje har han också tre barn som han fick tillsammans med exfrun Karin Melander Hassler.

Sven Melander om papparollen

Barnen är mer än vuxna idag då barnen Victor,  Christina, och Linnéa, är alla över 30 år.

Sven Melander har tidigare berättat att han står barnen väldigt nära, men att han fått dåligt samvete över hur han var som pappa när de var små.

– Men jag har varit en frånvarande pappa som pendlat och flugit och farit. Jag insåg inte det då när det pågick, men jag vill tro att jag ändå alltid har funnits där för mina barn. Det är i alla fall ingen av dem som har anmärkt på mitt sätt att vara pappa, har han tidigare sagt till Expressen.

Så vad gör barnen idag?

Följde i pappas fotspår

Enligt Hänt fortsatte sonen Victor i sin pappas fotspår och har arbetat som journalist på bland annat Expressen, Aftonbladet och Dagens nyheter. Nu har lagt om sin karriär och jobbar i dag som kommunikationschef på ett spelbolag.

Sven Melanders döttrar är det dock tystare om.

De har valt att inte synas i offentligheten utan lever istället helt vanliga liv utanför rampljuset.

Kärlekslyckan med sambon

Numera lever Sven tillsammans med sambon Alice Åkerblom och de bor även nära alla hans tre barn, vilket har varit en stor glädje för honom.

– Liksom Alice har de varit ett stort stöd och betytt mycket när jag mått dåligt under perioder. Vi har pratat mycket och kollat på bland annat fotboll och ishockey tillsammans. Det har varit så skönt att ha dem nära. Samtidigt har jag haft mycket nytta av att jag tror mig vara stark psykiskt. Mentalt har det egentligen inte varit några problem, det är mer fysiskt, har han tidigare sagt till Hemtrevligt.

Sven Melander med sambo
STOCKHOLM 20190830 Sven Melander och Alice Åkerblom kommer till TV-priset Kristallen 2019 på Cirkus. Foto Jonas Ekströmer / TT kod 10030