Svensken pekas ut som Angelina Jolies nya kärlek – efter fotografens smygbilder

Ruben Östlund fick inga priser på Golden Globe-galan.

Däremot fotograferades han tillsammans med Angelina Jolie – och nu pekas de ut som ett par.

Ruben Östlunds och hans film ”The Square” blev utan pris på Golden Globe-galan. Priset för bästa utländska film gick i stället till tyska ”Utan nåd”. Men rubrikerna efter galan har handlat om något helt annat.

Östlund, som för närvarande är på semester i Kalifornien med sina döttrar, pekas ut som Angelina Jolies nya partner. Det är den tyska skvallerpressen som har dragit den slutsatsen efter att Östlund och Jolie hamnat på bild dagen innan galan.

Journalisterna började ringa flickvännen

Östlund säger till Aftonbladet att de pratades vid innan fotograferingen och att hon var trevlig.
– Vi pratade bara kort innan fotograferingen och det var mest artiga fraser. Hon verkar trevlig men det är svårt att få kontakt med någon som lever ett så extremt påpassat liv. Det var en svärm av människor runt henne hela tiden som ville ha autografer och ta selfies. Mina döttrar som var med blev nog lite chockade när de såg hur hon hade det. Det verkar väldigt jobbigt helt enkelt, säger han till Aftonbladet.

Efter galan blev Östlunds nuvarande flickvän, Sina Görtz, uppringd av nyfikna tyska journalister.
– Det komiska är att när jag vaknar upp, lite bakfull, morgonen efter galan så ser jag att jag har fått ett mms. Det är från min tyska flickvän Sina och bilden föreställer artikeln i en tysk skvallertidning. Sina skriver att en journalist har ringt upp henne för att fråga om min relation till Angelina Jolie.

Men den svenske regissören skrattar mest åt uppgifterna och förnekar att de är ett par. Östlund poängterar att han och Angelina Jolie bara är vänner.
– Men det hela är lite komiskt för jag har ju egentligen en ring på min vänster hand och på bilden ser det ut som om de har retuscherat bort ringen.