Klart: Soraya blir den som tar över efter Tilde de Paula

Foto: TV4

Soraya Lavasani lovordas ofta i Nyhetsmorgons kanaler och på sociala medier över lag, vilket visar att hon är en riktig storfavorit bland folket.

När Tilde de Paula meddelade att hon lämnar Nyhetsmorgon för att satsa på ett nytt tv-program var det många som uttryckte sin sorg i TV4:s sociala medier.

Nu står det även klart att Tilde för första gången på flera år, inte kommer att leda den hyllade galan ”Tillsammans mot cancer”.

Foto: Sjuan

Hon tar över efter Tilde de Paula

Tittarna kan dock glädjas åt att man inte kunde valt en bättre efterträdare. På Instagram meddelar Soraya Lavasani att hon är glad över att ha fått äran.

Äntligen får jag berätta att jag fått det oerhört hedersfyllda uppdraget att leda galan ”Tillsammans mot cancer” nästa år. Jag har nästan svårt att beskriva hur mycket det betyder för mig att få vara en del av den kväll där vi fokuserar på cancerforskningen och att rädda liv”, skriver Soraya Lavasani i ett inlägg på sin Instagram.

 

Enligt mig så kunde de inte valt en bättre efterträdare. Dela gärna för att hylla både Tilde och Soraya, två av Sveriges bästa programledare. 

 

[arve url=”//csp.screen9.com/iframe/W60icHsjV21kdCKQHhXzTpiiAMNsLxHven4nv3EPIxkf28OHsF2uCsB_58o4q5zq?autoplay=1&mute=1″ aspect_ratio=”1:1″ /]

Exit mobile version