Tareq Taylors dotter Ellen har vuxit upp – så här ser hon ut i dag, 18 år gammal

Som 11-åring medverkade Tareq Taylors dotter Ellen i programmet ”Sveriges yngsta Mästerkock”. Nu har hon fyllt 18 år – och så här ser hon ut i dag.

Kocken och tv-profilen Tareq Taylor är hela Sveriges favoritkock. Den 52-årige skåningen har haft ett strålande tv-år bakom sig, vilket tidigare i år kröntes på Kristallen där han belönades med priset ”Årets tv-personlighet” och ”Årets livsstilsprogram” tillsammans med sin bror och far för det uppskattade programmet ”Tareq Taylors matresa”.

”Helt obeskrivligt! Tusen tusen tack till alla ni som röstade på oss i fredags!”, skriver han på Instagram och fortsätter:

”De här priserna betyder extra mycket då det är priser jag delar med min bror Zafer Taylor och min pappa Seif Daoudi! Utan dem så hade inte ”Tareq Taylors Matresa” varit möjlig”, skrev han efter galan.

Årets julvärd

Men framgångarna slutar inte där. För bara några veckor sedan stod det klart att det är självaste Tareq Taylor som blir årets julvärd i SVT.

 Att vara julvärd på SVT är kanske det finaste man kan få göra. Jag älskar julen. Och att få fira julafton tillsammans med tittarna i år, det känns stort på riktigt. Och lite pirrigt, säger Tareq Taylor i ett pressmeddelande.

Men även om karriären bara gått spikrakt uppåt det senaste året har privatlivet varit lite en aning tyngre.

Tareqs dotter Ellen

Tidigare i år bekräftade ´Tareq Taylor att han skiljer sig från frun Kristina, efter hela 26 år som gifta. Tillsammans har paret dottern Ellen.

Ellen valde tidigt att gå sin pappas fotspår och redan som 11-åringt deltog hon i succéprogrammet ”Sveriges yngsta mästerkock” där hon landade på en tredjeplats i tävlingen.

Och Tareq var mycket stolt över hennes insats.

”Min underbara dotter och hennes fina kompisar fortsätter att imponera i köket. Världens stoltaste är jag!”, skrev han i ett inlägg på Instagram vid tidpunkten.

Idag har Ellen vuxit upp och i september i år fyllde hon 18 år. Tareq visar sällan upp sin dotter i sociala medier men vid flertalet tillfällen har de synts ihop på röda mattan.

https://www.facebook.com/photo?fbid=828038624345216&set=a.106967216452364

Och nyligen dök de upp i en video tillsammans. Videon var ett betalt samarbete med nescafé som Tareq Taylor nu är ambassadör för.

I videon syns Tareq och dotter Ellen gå runt i skogen, plocka kantareller och laga mat ihop. Och såklart, ta sig en kopp java.

https://www.instagram.com/p/CWD2WUWrkoa/

Många är kritiska till samarbetet med nescaé men gläds åt videon med dottern.

”Vacker film 😊 Men Nescafe? 🤢 Kremerade bönor 😂 Kokkaffe är bättre 😋”, skriver en person.

”Vilken ovanligt fin film 😍”, skriver en annan.

”Tittat på den videon minst 10?gånger 🌏❤️❤️🌏 du och din dotter🥺”, skriver en tredje.

Och visst är de allt fina tillsammans. Vad tycker du, är hon lik sin pappa?