Tareq Taylors första om bebislyckan med flickvännen Sofia Ståhl

Tareq Taylor och Sofia Ståhl väntar sitt första gemensamma barn, något Sofia nyligen avslöjade på sin blogg. Sedan nyheten bröt ut har Tareq varit tyst – men nu väljer han för första gången att kommentera den glada nyheten.

Stjärnkocken Tareq Taylor träffade kärleken Sofia Ståhl för första gången när de via jobbet. Enligt Sofia var det dock inga gnistor under deras första möte.

– Det var inte kärlek vid första ögonkastet. Vi träffades i ett tråkigt konferensrum första gången. Sedan var det ganska gemensamt om vem som tog det första steget, har Sofia Ståhl tidigare sagt till Hänt.

Men senare skulle Tareq och Sofia komma varandra närmare när de ledde programmet ”Lyckomaten”, på SVT, där de båda var programledare.

Deras starka vänskap utvecklades med tiden till en kärleksrelation, och 2022 bekräftade Tareq och Sofia att de hade funnit varandra.

Sofia Ståhls avslöjar graviditeten

Sedan de blev tillsammans har Tareq lämnat Malmö och flyttat till Stockholm för att bo med Sofia. För tillfället bygger de ett hus ihop men de har ännu större saker på gång. På sin blogg avslöjade nämligen Sofia att hon och Tareq väntar barn!

Skrev orden i rubriken och var tvungen att stanna till och läsa dem igen. Jag är gravid?! Vi ska få en bebis?! Trots att vi vetat det ett bra tag så är det som att jag inte riktigt vet om jag verkligen förstått det. Det känns så oerhört naturligt och självklart och samtidigt helt ofattbart. En liten bebis? I min kropp. Att det blev så”, skrev Sofia.

Sofia Ståhl är 36 år gammal och har ett barn från en tidigare relation. Vidare i inlägget skrev träningsprofilen att hon trodde att hon var klar med barn men att kärleken till Taylor förändrade situationen.

Jag som trodde att jag var klar och hade så gott som stängt den dörren, men så visade det sig att vår kärlek var det som behövdes för att dörren skulle vara vidöppen. Livet visar hela tiden hur föränderligt det är och att vi inte vet någonting om vad som kommer. Den här gången visade det sig på det allra finaste sättet.”, skrev Sofia och fortsatte:

”Har massor att berätta men får pausa lite här. Bebis! Otroligt.”

Tareq Taylors första ord om bebislyckan

Efter Sofias avslöjande valde Tareq att inte skriva något om nyheten på sina sociala medier. Men nu har han kommenterat bebislyckan för första gången. I en intervju med Aftonbladet berättar kocken att de är överlyckliga över att bli föräldrar.

– Det är klart vi har pratat om barn och velat det här. Vi har självklart önskat att vi skulle kunna bli gravida och det är jättekul att det blev så.

Tareq är pappa sedan tidigare åt dottern Ellen, som nu är i 20-årsåldern. Men trots att det var många år sedan han var småbarnsförälder menar han att han aldrig stängt dörren för fler barn.

– Jag har väl aldrig hoppat av det (barntåget reds. anm). Har man barn så har man. Det är ett livslångt åtagande. Men det ska bli jättespännande att få en liten igen och det känns så otroligt kul. Vi är nästan halvvägs nu och det är dags i början på nästa år, säger Tareq till tidningen.

Vidare får han frågan om hur han skulle betygsätta livet just nu och håller inte tillbaka.

– På en skala från ett till tio så blir det full pott. Det känns verkligen fint och vi är så lyckligt lottade som har möjligheten att få ett barn till. Jag är ju 55 år, men Sofia är ju fortfarande är ung.

Så roligt för er Tareq och Sofia, vi önskar er all lycka!

Tack för att du prenumererar!
Något gick fel. Vänligen försök igen senare.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev