Tareq Taylor och Sofia Ståhl ska flytta ihop

Tareq Taylors härliga glädjebesked med Sofia Ståhl – paret bekräftar stora steget i relationen

Kändiskocken Tareq Taylor och kärleken Sofia Ståhl har kilat stadigt i över ett år.

Nu ska de flytta ihop, något Sofia bekräftar för Aftonbladet.

– Det känns superhärligt, säger hon till tidningen.

I 26 år var tv-profilen och kocken Tareq Taylor gift med hustrun Kristina. När de skilde sig 2021 var Tareq en lång tid förtegen om uppbrottet.

Cornelis Vreeswijk: Vad var det egentligen som hände när han misshandlade två personer i sin lägenhet? Vad var det för bråk han hamnade i med SR, och hur var Cornelis som pappa? Lyssna på Nöjeslivets podcast här, och glöm inte att prenumerera via Spotify elller Podcaster så du inte missar nästa fredagsavsnitt:

Senare berättade Taylor att det varit viktigt för honom att hålla skilsmässan privat.

– Jag är människa som alla andra. Saker och ting händer i mitt liv, precis som det händer saker i andras liv. Jag har valt att inte prata om de mest privata sakerna, av respekt till de som är involverade, har Tareq förklarat i podden Tv-fabriken med Fredrik Ralstrand 

LÄS MER: Sofia Ståhls insikt efter tiden med Tareq Taylor – 19 år yngre kärleken om livsförändringen: ”Kämpat”

Bekräftade nya kärleken

Men det dröjde inte lång tid innan Tareq hittade kärleken på nytt. Våren 2022 bekräftade han att han träffat Sofia Ståhl.

I en intervju med Aftonbladet hyllade Taylor sin nya kärlek.

– Hon bejakar livet och hon bejakar glädjeämnen och sprider mycket av det. Sofia är också genuin, enkel och ärlig. Hon har alla de kvaliteter som jag uppskattar så mycket. Det är jättebra, säger han, sa han då till tidningen.

Även Sofia har uttalat sig varmt om sin kärlek för tv-kocken.

– Det är så bisarrt. Han har någon slags effekt på en, det får man ju säga, så att jag blir dum i huvudet. Han är så jävla fin den där människan. Fyfan alltså, sexig är han också, har hon berättat i podden ”Ofiltrerat”.

LÄS MER: Därför höll Tareq Taylor romansen med 19 år yngre Sofia hemlig – verkliga orsaken bakom beslutet

Startat bolag tillsammans

Och sedan dess har paret tagit sig an nya utmaningar tillsammans. I slutet av fjolåret berättade de att de startat bolag ihop.

I ett inlägg på Instagram avslöjade Tareq att han och Sofia bland annat ska börja hålla föreläsningar ihop.

Vi är så otroligt glada över det här och ser så mycket fram emot att dela allt roligt med er framöver! TACK och skål för nya steg!”, skrev Tareq på sin Instagram i slutet av oktober. 

Och nu är det dags för nästa steg i relationen.

I fredags berättade nämligen Sofia Ståhl att hon lagt ut sin lägenhet i Stockholm till försäljning.

I ett inlägg på Instagram förklarade hon att lägenheten har varit ”perfekt” för henne och dottern, men att det nu är flytt som väntar.

”Vi flyttar! Jag säljer min lägenhet! JA. Det är en overkligt fin mening att skriva. Vi ska flytta och det innebär att jag behöver sälja min lägenhet”, skrev hon.

Tareq Taylor ska flytta ihop med Sofia Ståhl

Och i en intervju med Aftonbladet bekräftar Sofia det nya steget med Tareq – de ska nu flytta ihop.

– Det känns jättespännande. Det är ett stort steg, men det känns som att våra liv har flätats samman över tid. Vi spenderar väldigt mycket tid ihop som det är redan, säger Sofia Ståhl till tidningen.

Tareq bor i Malmö, så det har krävts en del planering för att få ihop alla detaljer.

Men var paret ska bo framöver vill de hålla på.

– Vi känner att vad vårt nästa steg blir mer exakt vill vi hålla för oss själva så vi får landa lite. Vi vill njuta av det här lite innan vi berättar mer, säger Sofia.

Stort grattis!