Tareq Taylors nya barnplaner med kärleken Sofia Ståhl – så stöttar han sin gravida sambo: ”Hon är ju så jäkla envis”

Tareq Taylor Sofia Ståhl

Foto: Instagram

Tareq Taylor ska snart bli pappa igen. Han och sambon Sofia Ståhl väntar nämligen smått.

Dessutom bygger de sitt drömhus i Nacka.

Tv-kocken njuter verkligen av tillvaron.

– Det är fantastiskt, helt underbart. Det är en gåva, precis som det ska vara, säger han till Femina.

Kändiskocken Tareq Taylor, 55, förknippar många med tv-program som ”Trädgårdstider”, ”Go’kväll”, ”Stjärnorna på slottet”, ”Över Atlanten”, ”Masked singer” och ”Tareq Taylors matresa”. Han har dessutom varit julvärd i SVT.

2019 visades ”Lyckomaten” i SVT, där hjälpte han och hälsocoachen Sofia Ståhl, 36, fem deltagare att ändra sina matvanor och liv under 50 dagar.

Några år senare bekräftade Tareq och Sofia att de var ett kärlekspar. Tareq flyttade från sitt älskade Malmö för att börja ett nytt liv med sin nya kärlek.

”Får ta saker och ting som det kommer”

Kändisparet bygger nu ett nytt drömhem i Saltsjö-Boo i Nacka – dessutom väntar de sitt första gemensamma barn. Tareq och Sofia har varsitt barn från tidigare relationer.

För Femina berättar nu Tareq att han verkligen ser fram emot att bli pappa igen. Han längtar efter att få vara hemma med Sofia och barnet och få vara föräldraledig.

Läs mer: Tareq Taylors bakslag med sambon Sofia – efter husbygget

– Det är fantastiskt, helt underbart. Det är en gåva, precis som det ska vara. Jag har ingen aning om hur det blir, utan vi har sagt att vi får ta saker och ting som det kommer. Det finns ju ingenting som man vill hellre än att kunna vara hemma när man har fått en liten. Men livet får ta den väg det går och vi får försöka göra det bästa vi kan, säger han.

Så stöttar Tareq sin sambo Sofia

Trots att Sofia nu är gravid hjälper hon till så gott hon kan med husbygget. De två försöker göra så mycket som möjligt med huset.

– Det är ett maffigt projekt, det är betydligt mycket större än vad vi hade föreställt oss att det skulle vara. Jag har alltid haft en dröm om att en vacker dag kunna snickra ett eget hus. Jag tror att vi kommer klara det, man får ju sätta upp den där målbilden där framme och säga ”jag ser huset där framme”, säger Tareq.

Han försöker hjälpa och stötta Sofia så bra han kan.

– Hon är ju så otroligt stark. Jag fattar inte hur hon pallar, hon går upp på tak och lägger tak och rullar takpapp med mig. Att vara gravid samtidigt och hålla på och bygga som hon gör. Vi försöker att vara noggranna med att inte överbelasta och överanstränga henne. Men hon är ju så jäkla envis och så satans stark. Det är ju ingen som kan berätta för henne vad hon ska göra. Hon är bara superkvinna, säger Tareq.

Så himla kul att ni snart ska få lite smått hemma! Tareq och Sofia, ni är så fina ihop och ni kommer att bli så fantastiska föräldrar.

Stort lycka till och njut av er första tid tillsammans alla tre.

Tack för att du prenumererar!
Något gick fel. Vänligen försök igen senare.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Exit mobile version