Tareq Taylors oro – hoppas att huset blir klart innan bebisen föds

Tareq Taylor och Sofia Ståhl.

Foto: TV4

Tareq Taylor och Sofia Ståhl väntar snart sitt första gemensamma barn, men deras husprojekt är långt ifrån klart. Nu är Tareq orolig för att inte hinna bli färdig innan bebisen kommer.

– Ska jag vara riktigt ärlig med att jag vet inte. Vi kämpar på kan jag säga, säger Tareq när han gästar i P4 Extra.

Under sommaren kom Sofia Ståhl med beskedet att hon väntar barn med kärleken och stjärnkocken Tareq Taylor.

Jag som trodde att jag var klar och hade så gott som stängt den dörren, men så visade det sig att vår kärlek var det som behövdes för att dörren skulle vara vidöppen. Livet visar hela tiden hur föränderligt det är och att vi inte vet någonting om vad som kommer. Den här gången visade det sig på det allra finaste sättet”, skrev Sofia på sin blogg när hon avslöjade att hon var gravid.

Tareqs stora oro inför bebisens födsel

Samtidigt befinner sig paret mitt i ett omfattande husprojekt som kräver både tid och energi. Tiden tickar för att deras skärgårdsdröm ska hinna bli klar innan bebisen kommer – men nu känner stjärnkocken sig osäker på om det faktiskt är möjligt.

– Ska jag vara riktigt ärlig med att jag vet inte. Vi kämpar på kan jag säga, säger Tareq när han gästar i P4 Extra.och fortsätter:

– Sofia har ju sprungit höggravid på taket och bockat plåt med mig så att, vi jobbar på och vi jobbar ganska hårt med det.

Det återstår fortfarande mycket arbete innan huset är klart. För radiokanalen berättar Tareq att det just nu saknas en ytterdörr – men han ser fram emot dagen då allt äntligen står färdigt.

– Herregud vad jag längtar efter den dagen och bara kunna säga ”ja men absolut vi är klara, nu kan vi flytta in!”, tillägger han avslutningsvis.

Man måste bara uppskatta Tareq och Sofia!

LÄS MER:
* Tareq Taylor och Sofia Ståhl kommer med nytt tv-program
* Här visar Tareq Taylor och Sofia Ståhl upp gravidlyckan – nya bilden får alla att jubla: ”Ser fram emot…”

Exit mobile version