Tilde de Paula Eby om barnkampen med maken Thomas

Tilde de Paula Eby vill ha ett barn till med maken Thomas.

De har försökt – men utan resultat.

I en intervju med Aftonbladet berättar programledaren om sin gravidkamp.
– Vi hade hoppats på det. Men det blev inte så
, säger hon.

TV4-profilen Tilde de Paula Eby är en av Sveriges mest omtyckta programledare. Efter 17 år i ”Nyhetsmorgon” slutade hon för att i stället ta sig an rollen som programledare i ”Efter fem”.

Vi förknippar också henne med program som ”Hela Sverige bakar”, Let’s dance och flera av TV4:s olika galor.

Sedan tio år tillbaka lever Tilde med Hoffmaestro-medlemmen Thomas de Paula Eby. De har en son tillsammans. Tilde har även tre barn från tidigare relationer. 

– Jag fortfarande lika kär i Thomas som när vi träffades. Vi är bästa kompisar och jag älskar honom så mycket. Men det har gått så himla snabbt och det känns märkligt att vi har varit ihop i tio år, det är helt obegripligt, säger Tilde de Paula till Aftonbladet, som intervjuat henne i en lång intervju.

Vill ha fler barn

När Tilde de Paula får frågan om det blir fler barn i framtiden, berättar hon att hon och Thomas försökt, men utan resultat.

– Vi hade hoppats på det. Men det blev inte så. Min kropp kanske bara var klar med den biten, vi undersökte det aldrig. Vi försökte och konstaterade att det inte verkade bli någonting. Några vänner sa att jag kanske borde göra IVF. Men nja… Det är ingen kris på något sätt. Det hade varit kul och välkommet med ett till barn, men nu blev det inte så. Jag är glad och tacksam över de barn jag har.

Dela gärna artikeln för att sprida kärlek till vår älskade Tilde de Paula Eby!