Foto: Bertil Ericson / TT, Anders Wiklund/TT, Instagram

Tilde de Paula Ebys ex Fredrik Bjuhrs liv 19 år efter uppbrottet

År 2005 blev Tilde de Paula Eby dumpad av sin dotters pappa, Fredrik Bjuhr, endast ett år efter att hon hade fötts. Så lever han sitt liv idag, 19 år senare.

Tilde de Paula Eby är ett av TV4:s mest välkända ansikten. Hon började på kanalen redan 1997 och har sedan dess växt i sin roll. Idag är hon programledare för tittarfavoriten ”Efter Fem” och sin egen talkshow ”Tilde”.

Under de tidiga åren gick Tildes karriär i raketfart, men samtidigt hade hon svårt att få privatlivet att gå ihop. Hon var först tillsammans med möbelföretagaren Daniel Möllberg, med vilken hon fick två söner, Elian och Zion. Men när barnen var små blev hon lämnad och tvingades bli ensamstående mamma.

Tilde de Paula Ebys relation med Fredrik Bjuhr

Det skulle dock inte dröja länge innan Tilde gick in i en ny relation. År 2003 träffade hon Fredrik Bjuhr, och de inledde snabbt ett förhållande. Efter bara ett år tillsammans väntade Tilde sitt tredje barn, dottern Naemi.

Men även den relationen kom till ett slut. Ett halvår efter uppbrottet valde Tilde att tala ut och delade sina känslor kring att ha blivit lämnad av en av sina barns pappor för andra gången

– Jag tycker att jag gjorde mitt bästa bägge gångerna, och jag ville att det skulle funka, men det gjorde det inte, berättade Tilde för tidskriften Mama 2006 och fortsatte:

– Jag tycker själv att det känns helt skumt, som att jag är värsta frigjorda, härliga, lössläppta människan som får barn med två olika killar. Men egentligen är jag världens tråkigaste, traditionella, kärlekstörstande människa. En 33-årig trebarnsmamma som blivit dubbeldumpad.

Hela situationen tog hårt på Tilde som återigen var lämnad ensam med barnen.

– Jag har gråtit många tårar över mina barns pappors, sa hon då.

Så lever Fredrik Bjuhr idag

Efter deras uppbrott gick Tilde vidare och är nu gift med Thomas Eby, som hon även har dottern Iliyah tillsammans med.

När Tilde får frågan om sin relation med exet Fredrik Bjuhr idag, berättar hon att hon har en god relation med barnens pappor och att hon dessutom är välkomnande mot deras nya partners.

– Jag har en bra relation med alla barnens pappor. Fokus är ju barnen. Det är det vi har gemensamt och alla vill att det ska vara så bra som möjligt. Och jag välkomnar bonusmamma till barnen med öppna armar. De kliver in och blir en del av mina barns liv, berättar Tilde för Hälsoliv och fortsätter:

– Jag är superglad över att ungarna får ytterligare en vuxen människa, som finns där och bryr sig. Någon tycker kanske om att baka eller har en släkt i en annan del av landet som de kan åka till tillsammans. Det berikar barnen.

Fredrik Bjuhr har valt att leva ett betydligt mer anonymt liv än sitt ex Tilde de Paula Eby. Även om han har sociala medier har han valt att inte dela några bilder på sina konton.

LÄS MER:
* Därför vågade Tilde de Paula Eby inte satsa på maken först – vändningen med Thomas
* Pernilla Wahlgrens loge fick ovälkommet besök av tjuv

 

Läs mer om...