Foto: TV4 & Christine Olsson/TT

Tilde de Paula Ebys nya underbara besked med maken Thomas – efter alla år tillsammans

Här är Tilde de Paula Ebys underbara besked med maken Thomas.
Gratulationerna väller in från TV4-kollegor, tv-tittare och kändisvänner.

TV4-profilen Tilde de Paula Eby, 49, är en av Sveriges mest omtyckta programledare. Efter 17 år i ”Nyhetsmorgon” slutade hon för n¨ågra år sedan för att i stället ta sig an rollen som programledare i ”Efter fem”.

Foto: TV4

Där har det så klart blivit succé för den glada programledaren. Tidigare i år fick programmet ta emot pris på tv-branschens stora gala Kristallen.

Sedan mer än tio år tillbaka lever Tilde med Thomas de Paula Eby, som är bandmedlem i Hoffmaestro. De har en son tillsammans. Tilde har även tre barn från tidigare relationer. 

Tilde om kärleken till maken

Tilde de Paula Eby har flera gånger berättat om sin kärlek till maken.

Thomas och Tilde. Foto: Christine Olsson/TT

– Jag fortfarande lika kär i Thomas som när vi träffades. Vi är bästa kompisar och jag älskar honom så mycket. Men det har gått så himla snabbt och det känns märkligt att vi har varit ihop i tio år, det är helt obegripligt, har Tilde de Paula tidigare berättat i Aftonbladet.

På onsdagen är dessutom en väldigt speciell dag för paret. De firar nämligen bröllopsdag, vilket Tilde de Paula Eby uppmärksammar på Instagram. Till en bild på maken som sitter med en akustisk gitarr i en eka, och blickar ut över en sjö.

”Min”, skriver Tilde kärleksfullt följt av ett hjärta med tillägget ”linnebröllop”.

Vilket innebär att paret nu varit gifta i nio år!

Under dagen har gratulationerna vällt in från tittare, kollegor och kändisvänner till Tilde och Thomas. Bland dessa TV4-ankaret Anders Pihlblad som skriver ”grattis” följt av flera hjärtan i en kommentar till Tildes inlägg. ”Efter fem”-kollegan Axel Pileby skriver: ”oj, oj, oj!” följt av ett hjärta och även artisten Sanna Nielsen har hört av sig via sociala medier och skickat sin kärlek till paret.

”Grattis till två väldigt bra människor”, skriver TV4:s huvudansvariga stylist Siroun Forsberg i en kommentar till Tildes inlägg.

Vi på Nöjeslivet vill passa på att gratulera Tilde och Thomas på bröllopsdagen!

Skriv gärna en uppmuntrande kommentar på vår Facebook-sida!