Tilde de Paulas chock i Nyhetsmorgon – när manliga kollegan överraskar henne med kärleksfull gest

Flera av programledarna på TV4 har en fin vänskapsrelation privat, det har visat sig vid flera tillfällen. Två av dessa är Nyhetsmorgons Tilde de Paula, och David Hellenius, som röstats fram som Sveriges bästa manlige programledare.

Förut skojade paret friskt om att de skulle kyssas på scenen om båda vann en kristall, men det tog inte slut på hyss där. Under söndagens sändning av Nyhetsmorgon överraskade David Tilde på jobbet.

Under söndagens avsnitt av Nyhetsmorgon var det plötsligt något som började distrahera Tilde de Paula i direktsändning. Bakom henne stod tv-kocken och förberedde dagens lunch, och plötsligt har David Hellenius intagit spisen för att överraska Tildem eftersom de bestämt att de skulle äta tillsammans senare.

– När det har blivit stökigt då har du dykt in i studion David Hellenius. Vad gör du här?, skrattar Tilde de Paula Eby överraskat.

– Ja, du sa ju det?, svarar David Hellenius uppenbart förvånad.

– Jag sa att vi kunde käka, men jag menade ju EFTER programmet, inte I programmet, skrattar Tilde de Paula Eby och tillägger:
– Men du är så välkommen.

– Jasså, så jag skulle inte komma hit då? Åh, du är så otydlig jämt, nu känner jag mig jättedum, svarar David med ett besviket ansikte.

Skojade med Tilde

David, som inte har något på Nyhetsmorgon att göra, utan jobbar med Hellenius Hörna på samma tv-kanal, hade alltså tänkt skoja med Tilde, som blev helt överraskad.

Se hela inslaget från Nyhetsmorgon här. 

Dom är för härliga ändå. Dela om du också tycker att Nyhetsmorgon förgyller morgnarna.