Tilde de Paulas plötsliga förvandling får alla att häpna

Tilde de Paula Eby är en av Sveriges mest populära programledare.

Nu får hon alla sina följare att häpna.

– Sååå fin!!, hyllar Sanna Nielsen sin kollega.

 

Tilde de Paula Eby har ända sedan tv-debuten engagerat tittarna. I Nyhetsmorgon har hon vågat bjuda på sig själv, samtidigt som hon inte varit rädd för att ta upp svåra ämnen.

Men efter 17 år som programledare i Nyhetsmorgon valde hon att lämna programmet. Anledningen var att hon ville testa nya projekt. Kort efter beskedet avslöjades det att hon skulle leda TV4:s nya eftermiddagssatsning, aktualitetsprogrammet ”Efter fem”.

Att döma av responsen från tittarna har hon gjort succé.

– Premiären av ’Efter fem’ är nu gjord! Jag vill skicka världens största TACK till alla er som tittar och tar er tid att skriva uppmuntrande och peppande! Det betyder så mycket mer än ni tror!, skrev Tilde de Paula Eby på Instagram i samband med att premiärprogrammet var avklarat.

Sedan förra året leder hon även ”Let’s dance” på fredagar tillsammans med den tidigare parhästen David Hellenius. Och till den här veckan är det en ”ny” Tilde vi kommer få se i tv-rutan. Det här med att våga testa nya saker är nämligen något som verkar vara Tildes grej.

På sin Instagram visar ”Let’s dance”-programledaren nu upp en helt ny sida av sig själv. Bilden får också hennes följare att tappa hakan.

Sanna Nielsen hyllar Tilde de Paula Eby

Tilde de Paula Eby avslöjar att hon har klippt av sig sitt axellånga hår. Och den nya frisyren går hem hos följarna. Tilde överröses nämligen av hyllningar och kärlek.

– Så himla fint, skriver Nyhetsmorgon-kollegan Soraya Lavasani.

Även Sanna Nielsen och Pernilla Wahlgren stämmer in i hyllningskören.

– Du är bara SÅ VACKER!, kommenterar ”Så mycket bättre”-aktuella artisten Miss Li.

Wow! Du strålar verkligen! Dela gärna om du också uppskattar Tilde!