Tildes intima bild med maken väckte många reaktioner – nu hyllas hon av tittarna

I samband med den kommande bröllopsmässan i Stockholm har Nyhetsmorgon haft bröllopsspecial. Under söndagens sändning delar Tilde de Paula Eby med sig av en privat bild från sitt eget bröllop. Bilden lades upp på Nyhetsmorgons Instagram och har fått oerhört många positiva reaktioner och hyllningar.

För sex år sedan gifte sig Tilde de Paula Eby med sin make. Under Nyhetsmorgons bröllopsspecial som sändes under söndagsmorgonen har hon delat med sig av flera bröllopsminnen, bland annat genom att låta tittarna se hur hennes bröllopsklänning såg ut. Den intima bröllopsbilden lades upp på Nyhetsmorgons Instagramkonto och visades även i sändning samma dag.

Foto: Maja Suslin/TT

Överöstes med kärlekshyllningar

Bilden har fått väldigt många positiva kommentarer och gillades mer än 5 000 gånger på tre timmar. Kommentarsfältet har överrösts med kärlekshälsningar. En Instagramföljare skriver: ”Underbar bild så mycket kärlek kram”.

Vårdar sin kärlek

Tidigare har Tilde de Paula berättat för Expressen att hon och hennes make är duktiga på att hålla kärleksglöden vid liv och vårdar kärleken hela tiden. Hon menar att andra kanske tycker att de är tråkiga eller nördiga men de älskar att umgås med varandra. Hon känner att det bränner till minst en gång om dagen.

 

[arve url=”https://www.tv4play.se/iframe/video/3953993″ /]

Finns det något finare än äkta kärlek? Det är något man ska ta tillvara på, dela om du håller med.