Tittarnas stora snackis – gästens medverkan i ”Tilde” väcker starka reaktioner: ”Trams”

Tilde de Paula Eby fortsätter att sätta färg på fredagskvällarna i TV4.

Fredagens program blev det fjärde i ordningen och som vanligt hade tittarna en del åsikter efteråt.

”JÄTTEBRA .. Tilde är en gudagåva som programledare”, skrev en tittare efter programmet på Nöjeslivets Facebook-sida.

Under fredagen välkomnade återigen Tilde de Paula Eby TV4-tittarna till hennes direktsända talkshow från Junibacken i Stockholm. Programmet var det fjärde i ordningen och nu är halva säsongen passerad när endast två program återstår. Talkshowen ”Tilde” har de senaste veckorna blivit en snackis och väckt reaktioner hos tittarna.

En del av varje samtal medan andra är mer skeptiska, och inte sällan bjuder programmet på en ordentlig ”snackis” i efterhand.

Förra veckan var snackisen, förbundskaptenen, Janne Andersson medverkan. Som efter programmet hyllades stort av tittarna. Då gästades även programmet av en stjärna till sångare, Molly Sandén.

Tilde de Paula Eby
Foto: TV4

Hybrisgänget gästade

Under fredagens program var givetvis gästlistan en annan och det blev ett stort pådrag i Tildes intervju-soffa. För som programledaren själv sa det så var det rekordmånga gäster på besök när ”Hybrisgänget” med Pernilla Wahlgren i spetsen, gästade programmet.

Namnet ”Hybrisgänget” kommer från föreställningen ”Pernilla Wahlgren har hybris” och gänget består av Pernilla Wahlgren, Hanna Hedlund, Ola Forssmed, Kim Sulocki, Måns Nathanaelson, samt regissören Edward af Sillén. Av dessa var alla utom Måns med i fredagens program, så med andra ord blev det en del gäster att hålla reda på för den rutinerade programledaren Tilde de Paula Eby.

Dessutom gästade även artisten Miriam Bryant och avrundade programmet genom att bjuda på skönsång.

Hybrisgänget
Foto: TV4

Tittarnas reaktioner

När timmen hade gått och Tilde de Paula Eby tackat av gästerna, så verkade flera tittare väldigt nöjda med programmet.

”Jättebra program Tilde och vilken röst Miriam har”, kommenterade en tittare på Nöjeslivets Facebook-sida.

”JÄTTEBRA .. Tilde är en gudagåva som programledare”, skrev en annan.

”Toppen! Bra mix av artister avslappnade med skratt, glädje och mycket kärlek”, kommenterade en tredje.

Pernilla Wahlgren
Foto: TV4

Kritiken

Men bland tittarnas kommentarer rådde det även väldigt delade åsikter kring Pernilla Wahlgrens medverkan i programmet. En del verkar anse att hon syns ”för mycket”.

”Miriam Bryant var jättebra, resten trams!”, skrev en tittare efter programmet.

”Är så trött på Wahlgrens dom är ju överallt byter man kanal så är dom ju på reklamen är inte intresserad av dom, ta in några gäster som vi inte redan vet allt om totalt ointressant”, skrev en annan.

”Såg en annan kanal. För mycket Wahlgren”, skrev en tredje.

Men alla höll som sagt inte med och kanske fick Pernillas medverkan även en del att ändra åsikt om henne medan andra såg en chans att sätta ner foten.

”Svenska avundsjukan är hemsk, värsta sjukdomen. Stäng av om ni inte vill titta hur enkelt som helst. Men hon har jobbat tagit hand om fyra barn själv, hon förtjänar vad enda krona. Härligt när en kvinna lyckas”, kommenterade en tittare på Nöjeslivets Facebook-sida.

”Jag har väl aldrig varit så där förtjust i Pernilla Wahlgren, men ikväll växte hon verkligen i mitt tycke så nu har jag ändrat mig”, kommenterade en annan.

Vad tyckte ni om det senaste avsnittet av ”Tilde”? Delar ni åsikterna? Lämna gärna en kommentar på Facebook!