Tittarnas underbara reaktion – efter budskapet i Caroline Kejberts nya bild med dottern

Foto: Instagram

När Joacim Rickling, 28, meddelade TV4 att han ville ställa upp i ”Bonde söker fru”, gjorde han det med förhoppning om att träffa sitt livs kärlek.

Och när han mötte den blonda och sprudlande Caroline Kejbert, 30, i programserien – ja, då slog det gnistor!

Nu, tre år senare, bor de tillsammans på sin gård och har fått sitt första barn – dottern Wilda.

Paret avslöjade först den underbara nyheten att de skulle bli föräldrar medan de renoverade Joacims släktgård i TV4 Play-serien ”Bondeparet”. Sedan dotterns födelse har vardagen minst sagt förändrats för det unga och vackra paret!

Paret har tidigare berättat att de i skrivande stund inte förlovat sig, men att de inte heller har något bråttom med att ta det steget i relationen.

– Skulle han gå ned på knä idag då skulle jag säga ja utan att blinka, absolut, så han kan känna sig trygg med det. Men när vi har pratat om det så har vi också sagt att vi har ju checkat av ganska mycket saker här nu på två och ett halvt intensiva år. Så det kan få vänta lite, det har jag ingenting emot, har Caroline tidigare sagt i ”Bonde söker fru – vad hände sedan”.

Nu berättar Caroline om den underbara familjelyckan! I ett inlägg på sociala medier skickar tv-profilen ett underbart budskap: att dottern älskar att stå och titta ut genom fönstret.

”Här vill Wilda helst stå hela dagarna, och ropa ”pappa” – hennes favorit”, skriver Caroline på Instagram där de underbara bilderna redan fått tiotusentals reaktioner i form av gilla-markeringar av tv-tittare och vänner!

”Men Gud så gulligt!!! Ni är fantastiska tillsammans”, skriver en av alla följare.

Många skriver också att de känner igen sig själva i familjebeskrivningen, och berömmer också Carolines blus.

Ni är underbara! Stort lycka till, Caroline och Joacim!

Exit mobile version