Tittarnas vrede efter nya Så ska det låta: ”Brukar inte gnälla på SVT men nu är det dags”

I fredagskväll var det dags för Sarah Dawn Finer att axla rollen som Kalle Moraeus ersättare i Så ska det låta, en uppgift som inte kom utan höga förväntningar hos svenska folket.

Sarah Dawn Finer är en folkkär artist som tidigare hyllats för sin insats som programledare, bland annat för Melodifestivalen. Men det var med tufft motstånd hon tog sig an Så ska det låta efter Kalle Moraeus, då många önskat att han fått stanna på SVT. Efter fredagens sändning kom domen om nya säsongen av Så ska det låta i SVT:s kommentarsfält på Facebook.

Foto: SVT Play

”Kommer inte att se fler avsnitt”

”Tror inte jag kommer att titta fler avsnitt. Inte som tidigare. Saknar den förra programledaren”. 

”Jag brukar inte gnälla på SVT men nu är det dax. Samma jävla artister år in och år ut. Blir jävligt tjatigt. Dax att satsa på de som aldrig varit med i programmet. Har man sett en omgång har man sett alla”, skriver en på Facebook.

”Nej tack. Inte utan Kalle”, skriver en annan användare på Facebook.

Men långt ifrån alla var missnöjda med kvällens premiär. Efter helgen stod det klart att internet delades i två läger. De som saknade Kalle Moraeus, och de som tycker att det är bättre med Sarah Dawn Finer. Kalle Moraeus som tidigare sagt att han velat stanna hyllar ändå sin efterträdare.
”Sarah är en kvinna i absolut världsklass. Bästa valet. En kollega som jag ser väldigt mycket upp till och hyser djupaste respekt för. Jag önskar verkligen Sarah lycka till”, skriver Moraeus till Nöjesbladet.

Foto: Wikimedia Commons

Dela gärna om du tycker att ”Så ska det låta” var bättre förr.

Exit mobile version