Tobias Karlssons ärliga ord om Carola Häggkvist – i känslosamma återföreningen: ”Hon gick ju sönder”

Carola Häggkvist, Tobias Karlsson

Foto: Instagram & TV4

I våras hoppade Carola Häggkvist av TV4:s ”Let’s dance” efter att kroppen sagt ifrån.

I veckan återförenades hon med sin danspartner Tobias Karlsson.

– Det var så mycket smärtor och skador, då är det inte kul att hålla på, berättar Tobias karlsson för Aftonbladet.

Carola Häggkvist är åter tillbaka på banan efter en vår präglad av påfrestande utmaningar.

Det var när sångerskan var med i TV4:s tittarsuccé ”Let’s dance” som kroppen sa ifrån. Carola hoppade av programmet och för TV4 Nyheterna kommenterade programledaren Petra Mede händelsen.

– Vi är otroligt ledsna att detta sker men samtidigt går hälsan och välmåendet alltid först. Det här har tagits i samråd med hela produktionen. Det är hälsoskäl, så det är klokt att avbryta för att man ska kunna må bra igen helt enkelt, säger ”Let’s dance”-programledaren Petra Mede till TV4 Nyheterna.

Återföreningen med Tobias

Man ska alltid lyssna till sin kropp och nu när en tid har gått sedan händelsen kan vi konstatera att sångerskan mår betydligt bättre igen. Under sommaren har hon lämnat flera styrkebesked i form flera uppmärksammade framträdanden. 

I veckan var det dags igen när årets Stockholm Pride invigdes. På Stora teatern i Stockholm vankades det schlagerkväll och på sen för att leda publiken genom kvällen stod körledaren Gabriel Forss och Carolas danspartner från ”Let´s dance”, Tobias Karlsson. Som av en överraskning dök även Carola upp på scen, till publikens förtjusning.

Artistens medverkande i schlagerkvällen innebar även en efterlängtad återföring med Tobias Karlsson efter tiden i ”Let’s dance”. Han berättar att han blev glad över att se sångerskans välmående.

– Det var så härligt. Vi har verkligen funnit varandra under våren och det var så skönt att se henne igen och hon verkar må så bra, så jag är glad för det, säger Tobias Karlsson till Aftonbladet.

Foto: TV4

”Hon gick ju sönder”

Annat var läget i våras – och sångerskans utvecklingen sedan dess är något som värmer vännen Tobias.

– Hon gick ju sönder i ”Let’s dance”. Det var så mycket smärtor och skador, då är det inte kul att hålla på. Jag tycker hon har återhämtat sig jättebra, berättar Tobias Karlsson för Aftonbladet och fortsätter:

– I dag har det bara varit så fantastisk energi kring henne och hon var så magiskt bra.

Så härligt att se att Carola mår bra igen! Håller ni inte med? Lämna gärna en kärleksfull kommentar på Facebook!

Exit mobile version