Foto: TV4, Henrik Montgomery/TT

Tommy Körberg om svåra hälsokampen: ”Låste in mig i logen”

Tommy Körberg berättar i en intervju med Expressen om tankarna kring premiären av musikalen ”Änglagård”. Då förklarar han också hur tufft det var när det hela drog igång i fjol, och han precis gått igenom en fruktansvärt jobbig hälsokamp.

Den folkkäre och uppskattade sångaren Tommy Körberg har på senare år råkat ut för en del smällar vad gäller hälsan. Inte minst i fjol då han var ordentligt sjuk under sommaren.

I en intervju med Expressen berättar han om hur tufft det var i början av musikalen Änglagård.

”Det är jobbet som håller mig vid liv”

När det hade urpremiär i fjol var han nämligen fortfarande svag och hade precis slutat gå runt med en väska med penicillin som var kopplad direkt in i artistens hals.

– Det hände till och med att jag låste in mig i logen och grät en skvätt och tänkte: ”Vad i helvete, ska den där jävla streptokocken vara på mig igen”. Då var man inte stor, säger han till tidningen.

Men som tur var återhämtade han sig och nu väntar ytterligare en höst med musikalen Änglagård, som har premiär den 6 september. Den här gången också med Sanna Nielsen.

– Det är jobbet som håller mig vid liv. Om jag inte haft musiken så skulle jag nog vittra sönder. Eller så skulle jag gå in i en djup depression, säger han till Expressen.

Underbara Tommy, vi är så glada att du mår bättre idag!

Tack för att du prenumererar!
Något gick fel. Vänligen försök igen senare.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev