Tommy Körbergs glädjebesked om dottern – går i pappas fotspår

Tommy Körberg är trebarnspappa med en dotter som går i nionde klass. Hon är yngst i familjen men visar redan tidiga tecken på musikaliska generna från sin pappa.

Det avslöjar Körberg som samtidigt berättar en annan glädjande nyhet om dotterns privatliv.

– Hon fick rollen alldeles nyss, säger Tommy till Hänt.

Tommy Körberg, 76, har haft fullt upp under sommaren med sin turné, ”Grand Finale” som nyligen kom till ett slut. Men det blir ingen vila för Tommy som redan har haft premiär med ännu en föreställning.

Den här gången handlar det om ”Änglagård” på Oscarsteatern i Stockholm. Det är en en föreställning som Tommy har kört flera gånger tidigare, men den här gången är det utan Helen Sjöholm, som valde att hoppa av.

Istället är det Sanna Nielsen som intar scenen ihop med Tommy.

Tommy Körbergs familjeliv

Tommy är inte bara en framgångsrik artist utan också trebarnspappa och make. 2007 gifte han sig i hemlighet med Ann-Charlotte Körberg, och tillsammans har de dottern Elvira.

Ann-Charlotte har varit en ovärderlig stöttepelare för Tommy, särskilt när han höll på att mista livet 2020. Efter sin medverkan i ”Så mycket bättre” drabbades han av allvarliga hälsoproblem och tvingades genomgå en akut hjärtoperation.

– Hon har varit min allt. Bara kärlek. Hon tog hand om mig när jag låg för döden, har Tommy berättat för Expressen.

Ann-Charlotte är Tommys andra fru. Han var tidigare gift med Kirsti Skavberg, med vilken han har sonen Erland Körberg, 26. Dessutom har han sonen Anton Körberg, 46, från sitt tidigare förhållande med Anki Lidén.

Tommy Körberg om dottern Elvira – går i pappas fotsteg

När Tommy pratar med Hänt ger han en uppdatering om sina tre barn. De vuxna sönerna Anton och Erland är fullt fokuserade på sina karriärer – Anton gör spelningar på båtar, medan Erland är projektledare för tv-serien ”Morden i Sandhamn”.

Men den mest spännande nyheten rör yngsta dottern Elvira, som precis har fått huvudrollen i en musikal på Kulturama.

– Min lilla dotter har fått huvudrollen i en musikal som ska sättas upp på Kulturama. Hon går ju i nian och fick rollen alldeles nyss, berättar Tommy för tidningen.

Trots att Elvira följer i sin pappas fotspår, betonar Tommy att han inte vill att hon ska göra precis samma val som han själv har gjort.

– Nej, jag hoppas inte att hon följer alla mina fotspår, men några av de hälsosamma, säger Tommy med ett leende.

Tommy ser fram emot att se Elvira på scen, och han tror att det blir klassikern Hair som står på tur.

Förutom musikalnyheten delar Tommy också med sig av en annan glad uppdatering – Elvira har skaffat pojkvän, vilket är anledningen till att hon inte kunder att närvara vid hans premiär av Änglagård.

– Nej, det tror jag inte. Hon har pojkvän nu, så jag tror att hon vill vara med honom istället, säger Tommy.

Vi önskar dig familjen all lycka, Tommy!

Tack för att du prenumererar!
Något gick fel. Vänligen försök igen senare.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev