Foto: TT/TV4

Tommy Myllymäkis besked om kärlekslivet efter skilsmässan – syntes med TV-kvinnan på galan

Tommy Myllymäki gör succé i ”Sveriges mästerkock”.
Nu berättar stjärnkrögaren om livet efter skilsmässan från ex-hustrun.
– Det är alltid tufft, säger han till Hänt.

Han gör succé vecka ut och vecka in på bästa sändningstid när han får visa sina färdigheter i ”Mästerkock”-köket i TV4.

Stjärnkrögaren Tommy Myllymäki, 45, har klivit in med självsäkerhet och inspiration som efterträdare till Marcus Aujalay, 53, i ”Sveriges mästerkock”-juryn.

I början av året avslutades den senaste säsongen av amatörkocktävlingen, där Tess Medina drog det längsta strået och vann den jämna och spännande finalen mot tvåan Josefine Freij.

I skrivande stund pågår den nya säsongen av kändisversionen av matshowen. Programserien som har fått ändelsen ”…VIP” som för att markera att det är kända profiler som deltar i matlagningskampen.

Men Myllymäki medverkar inte i ”Sveriges mästerkock VIP”. I stället har hans kollegor i juryn Mischa Billing och Tom Sjöstedt fått sällskap av Marcus Samuelsson.

Denna vår får juryn bedöma hur bland andra Hollywoodfrun Maria Montazami, skådespelaren Anders Ekborg och skidskyttedrottningen Magdalena Forsberg sköter sig i köket.

I onsdagens avsnitt var det artisten och PR-drottningen Dominika Peczynski som fick lämna tillbaka sitt förkläde och lämna tävlingen efter en tuff grillkamp där det bland annat slog lågor.

Dominikas öde i tävlingen avgörs alltså inte av Myllymäki, som utanför tv-rampljuset driver flera restauranger runtom i Sverige.

Hans känsla för smak har prisats många gånger – redan 2007 fick Tommy ta emot den prestigefyllda titeln ”Årets kock”. Den tidigare ”Kockarnas kamp”-vinnaren har utanför rampljuset på senare tid gått igenom en uppslitande skilsmässa med ex-hustrun Malin.

Efter nära 20 år tillsammans valde de i höstas att gå skilda vägar.

”Givetvis tråkigt men alla mår bra. Med respekt för barnen vill vi inte kommentera det mer. Utan håller det privat”, skrev Myllymäki om beslutet då, i ett meddelande till Expressen.

Syntes med TV-profil på Idrottsgalan

I januari dök Myllymäki upp med sportjournalisten Karin Frick på röda mattan inför Idrottsgalan i Stockholm. Men huruvida Tommy och Karin träffas eller inte är ingenting som någon av dem har velat kommentera.

På frågan om Myllymäki överhuvudtaget dejtar någon just nu blir svaret:

– Ja det där håller jag lite privat, men det kanske jag gör, säger Tommy med ett leende, rapporterar veckotidningen Hänt.

Artikeln fortsätter under bilden.

STOCKHOLM, SVERIGE 20240122 Karin Frick och Tommy Myllymäki anländer på röda mattan till Idrottsgalan 2024 på Friends Arena. Foto: Christine Olsson / TT
STOCKHOLM, SVERIGE 20240122 Karin Frick och Tommy Myllymäki anländer på röda mattan till Idrottsgalan 2024 på Friends Arena. Foto: Christine Olsson / TT

Myllymäki fick också frågan om sitt mående efter skilsmässan.

– Det är alltid tufft. Så det håller vi också privat, säger han till Hänt.

Klart är i alla fall att han trivs med tillvaron som jurymedlem i ”Sveriges mästerkock”.

– Det har varit väldigt kul. Väldigt inspirerande att träffa de som tävlar. De ger ju faktiskt mer energi än vad de tar, vilket för att man kan komma därifrån och känna att tänk om jag hade haft hälften av den positiviteten och engagemanget i mitt vardagliga liv hela tiden!

Tommy Myllymäki. Foto: TV4
Tommy Myllymäki. Foto: TV4

Vi önskar dig allt gott, Tommy!

Tack för att du prenumererar!
Något gick fel. Vänligen försök igen senare.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev