Tommy Nilsson avslöjar livsavgörande beslutet med yngre kärleken: ”Få det rätt någon gång…”

Tommy Nilsson avslöjande om kärleken. Foto: Instagram

Att börja om som pappa efter 50, kan vara en stor omställning. Speciellt när man redan har fyra barn sedan innan, varav två är vuxna.

Men om man möter kärleken kan snabbt livet förändras. Så blev det för Tommy Nilsson när han träffade sin kärlek och musikalartisten Linda Olsson. När de träffades fanns ingen tanke på att börja om igen med ett nytt barn.

Men Linda fick Tommy på andra tankar, när han insåg att viljan att ha kvar henne i sitt liv var starkare.

– Jag kände att den här virvelvinden ville jag ha kvar i mitt liv. Men jag funderade länge. Och Linda också förstås, har Tommy Nilsson tidigare sagt till Hälsoliv. 

Tommy Nilsson: ”Börjat om för att få det rätt någon gång”

När Tommy Nilsson gästade ”Efter fem” berättade han om hur föräldraskapet förändrat hans liv.

– Jag har börjat om och börjat om för att få det rätt någon gång. Men det är klart att man förändras som förälder ju äldre man blir. Jag ser det på ett annat sätt, säger Tommy Nilsson i programmet och fortsätter:

– Jag är inte så ängslig längre som jag kanske var vid första barnet, utan nu är det bara roligt.

Livet som pappa till sjuåriga sonen

Att oron har släppt gör att han också kan njuta på ett helt annat sätt av att vara förälder, något som han upplever en stor förändring med sin nu sjuåriga son som han har tillsammans med Linda.

– Han brukar säga: ”men pappa du får gå lite bakom mig för du är nästan dubbelt så gammal som de andra föräldrarna”, säger han i programmet och skrattar.

Men det är inte bara livet som förälder som gjort att han nu mår ännu bättre idag.

Tommy Nilssons viktiga tioårsbeslut

I ”Efter fem”, avslöjar han hur ett tioårigt beslut förändrade livet.

– Jag tog ett beslut för tio år sedan att förändra mitt liv i flera avseenden. Med alkohol och lite sånt. Det var lite för mycket av olika saker. Sen lade jag upp en tioårsplan för mig själv och hittills så håller jag den, säger Tommy Nilsson i programmet.

Va skönt att du mår bra och trivs med ditt liv Tommy! Det är aldrig för sent att följa sina drömmar! Tryck på gilla-knappen om du tycker Tommy Nilsson är fantastisk!

[arve url=”https://www.tv4play.se/iframe/video/11971744″ /]

Exit mobile version