Tommy Nilssons stora sorg – berättar nu om saknaden

Mardrömsbeskdet som ingen vill få kom plötsligt under en resa.

Nu sörjer folkkära artisten Tommy Nilsson sin älskade vän i ett känslosamt inlägg på Instagram och skickar en kärleksfull hälsning till hennes familj.

”Jag tänker på hennes familj och vänner och vill beklaga sorgen ni nu måste känna”, skriver artisten.

Folkkäre sångaren och artisten Tommy Nilsson är ute på vägarna just nu. Men i ett Instagraminlägg berättar han hur en resa mellan Sundsvall och Stockholm förändrade allt.

Under tågresan kom mardrömsbeskedet som ingen vill få.

”Jag fick just reda på att ännu en vän gått bort i cancer. Jag tänker på hennes familj och vänner och vill beklaga sorgen ni nu måste känna”, skriver artisten på sin Instagram.

Han skriver vidare kring hans känslor om att ta tillvara på varje dyrbar sekund i livet.

”Det får mig ochså att tänka att vi som lever måste leva våra liv fullt ut. Göra det vi alltid drömt om, bli dom vi vill vara, måla en tavla, segla över haven, sjunga en sång, älska och förlåta alla allt”, skriver han och fortsätter:

”Vi måste leva livet utav bara helvete för alla dom som så gärna ville. Men inte fick. Fred och kärlek till alla människor i hela världen”.

Och visst kan man känna igen sig i de känslorna som Tommy Nilsson så väl beskriver. Att gå igenom en sorg för någon som ligger varmt om hjärtat är tungt och smärtsamt.

Dela och kommentera ett hjärta för att skicka styrkekramar till Tommy Nilsson i hans svåra tid.