Tommy Nilssons stora sorg – efter dödsbeskeden: ”Det var hemskt alltså”

Många kända svenska namn lämnade oss under förra året. Lill-Babs, Jerry Williams och Avicii, för att nämna några lämnade stora avtryck, inte minst hos artisten Tommy Nilsson.

Nu berättar han om den tuffa tiden och stora sorgen.

– Varje vecka var det någon som hade dött. Så det var en väldigt konstig och turbulent tid. Men ja, livet går vidare, säger han till Expressen.

Att finna tröst i sorgen och att kunna bearbeta den är en tuff utmaning. När nära och kära lämnar oss, lämnas också hjärtat ekande tomt och ont.

Under förra året lämnade flera välkända svenska personer oss. Lill-Babs, Avicii och Jerry Williams för att nämna några, som lämnade ett stort avtryck i svenska folkets hjärtan. För anhöriga innebar det en mörk och tuff tid, något som Tommy Nilsson fick erfara.

I en intervju med Expressen berättar den folkkära artisten om hur sorgebeskeden kom en efter en, vilket gjorde att det blev en turbulent och mörk tid.

– Det var ju Jerry Williams och Avicii och Barbro, det var hemskt alltså. Varje vecka var det någon som hade dött. Så det var en väldigt konstig och turbulent tid. Men ja, livet går vidare, säger han till tidningen.

Det har varit en turbulent tid för Tommy Nilsson. Nu öppnar han upp om sorgen. Foto: TV4/Youtube

Stod nära sin före detta svärmor

Och sorgebeskedet efter Lill-Babs väger extra tungt för Tommy, som var hans tidigare svärmor, då han varit gift med Malin Berghagen. Under åren de var gifta bodde de i Färila i Hälsingland under många år.

Men även efter skilsmässan fortsatte relationen mellan Tommy och Lill-Babs fortsatt att vara stark och de stod nära varandra.

– Så länge jag var ingift, och även efter det, är det klart att Barbro betydde mycket för mig. Hon var ju mormor till två av mina barn, berättar Tommy Nilsson till tidningen.

Han berättar vidare att han tycker att delar av fjolåret var ”skitjobbigt”.

Lill-Babs betydde mycket för Tommy Nilsson, som var hans tidigare svärmor.
Foto: TV4/Youtube

”Var en väldigt fin tid”

Under våren kommer han bege sig ut på kyrkoturné, där han bland annat kommer besöka Järvsö kyrka – en plats där han besökte i maj förra året men då under helt andra omständigheter.

Då sjöng han under Lill-Babs begravning. Tommy Nilsson berättar att många minnen med henne kommer att lyftas fram under konserten.

– Naturligtvis kommer man att prata om det litegrann, det tror jag. Min tid där uppe och vad det har betytt för mig. För det har verkligen betytt mycket, det var en väldigt fin tid så det blir säkert någon återblick, säger Tommy Nilsson.

Så fint av dig att berätta om detta Tommy! Vi alla kan nog känna igen oss i det tunga i sorgearbetet. Tryck på gilla-knappen för att skicka styrkekramar till Tommy Nilsson!

[arve url=”//csp.screen9.com/iframe/6T0T0ss4a8I462Gyt5RkK0dHgIEfwKsPKvsufyEmALHVYAsL4XuNFWCjjdcN63DQ?autoplay=1&mute=1″ aspect_ratio=”1:1″ /]