Tony Irving tvungen att opereras igen efter läkarens miss — förlorat enorma summor pengar

Tony Irving har varit tvungen att gå igenom operation nummer två efter sin nyckelbensolycka. Den första läkaren han besökte tyckte inte att han behövde opereras alls. Detta visade sig vara ett misstag och det har stått Let’s Dance-domaren dyrt.

Tony Irving skadades allvarligt efter en mountainbike-olycka under inspelningarna av programmet Camping Queens sommaren 2016. Det gick lite för fort och han ramlade av i hög fart vilket ledde till att han bröt av nyckelbenet på tre ställen. På akuten efter olyckan fick han snabba besked om att en operation var tvungen att ske inom tio dagar.

Läkaren sa nej

Den första specialisten Irving besökte sa direkt att skadan inte behövde opereras. Detta litade förstås Tony på men det dröjde inte länge förrän smärtan tog över och han gick till en ny specialist som tyckte att skadan borde ha opererats från allra första början då det inte läkte.

Skruvarna ställde till det

Läkarna opererade in både plåt och skruvar för att ställa allt till rätta. Detta var förstås en smärtsam process och han har tvungen att behandlas hos en sjukgymnast. Smärtan blev aldrig bättre vilket ledde till att han var tvungen att återigen besöka en läkare. Nu var det dock inte cykelskadan som var boven utan det var de inopererade skruvarna och plåten. Dessa har nu tagits bort och nyckelbensskadan ska få självläka.

Enorm påverkan på ekonomin

Tony Irving arbetar mycket med dansföreställningar och har inte kunnat medverka på grund av sin långdragna skada. Detta har påverkat hans bolag ekonomiskt då han har varit tvungen att låta en annan dansare ta hans plats. Den stora påverkan på ekonomin kan ha glidit hela vägen upp till en miljon kronor då han har varit borta under 18 månader och 40 uppträdanden.
– Jag har varit borta från föreställningen ”Cinderella” i totalt åtta veckor och bara det är närmare 200 000 kronor, säger han, skriver Expressen.

Foto: Youtube

Känner sig sviken

Irving menar att från produktionsbolagets håll har responsen och stödet efter olyckan varit uselt, skriver Aftonbladet. De har skickat honom en bukett blommor och kontaktat honom via telefon en gång. Detta var enligt Irving helt oacceptabelt och att de troligtvis behandlade honom på det sättet för att han är frilansanställd.

Nu i dagarna är han påväg tillbaka till sina arbetsuppgifter.

Stackars Tony. Fruktansvärt att behöva genomgå allt han har gjort. Dela gärna artikeln och håll tummarna att han blir bra snart.