Trots 20 års ålderskillnad – nu avslöjar Helena Bergström kärleksknepet med Colin Nutley

De är en av Sveriges mest kända par och har varit tillsammans i många år. I en intervju med Expressen berättar Helena Bergström om livet med maken Colin Nutley och hur de tar sin 20 åriga ålderskillnad till något positivt.

– Jag har fått bearbeta min oro för vad som komma skall – det gäller allt – och öva mig på att vara överlycklig för de stunder vi har, säger Helena Bergström.

Trots 20 års skillnad har skådespelaren Helena Bergström och filmregissören Colin Nutley varit ett par under många år. De har arbetat tillsammans med manus inför den nya serien ”Bröllop, begravning och dop”.

I en intervju med Expressen berättar Helena Bergström hur hon alltid varit ett bollplank till sin make inför olika projekt.

– Jag har mycket åsikter. Inte när jag går in och jobbar med andra regissörer, men i relation till Colins filmer är jag kontrollfreak, vill strukturera upp, tjatar på honom. Vart ska vi? Vad vill vi berätta? Kombinationen av mina strukturer och Colins vilja att bara släppa loss kompletterar varandra, även om det kan bli heta diskussioner emellanåt, säger hon till tidningen.

Trots 20 års skillnad blomstrar Helena Bergström och Colin Nutleys förhållande. Foto: Bertil Ericson / TT

Fått bearbeta oron

Att just deras 20 åriga ålderskillnad kan också skapa en oro, berättar Helena Bergström.

– Jag har fått bearbeta min oro för vad som komma skall – det gäller allt – och öva mig på att vara överlycklig för de stunder vi har. Colin och jag har kreativiteten ihop och vi har väldigt kul, säger hon till tidningen.

Med åren har också bråken minskat berättar Helena Bergström. Hon menar att det är deras höga diskussioner som gör att de håller sams.

Helena Bergström berättar om hemligheten bakom kärlekslyckan. Foto: Wikkicommons/Frankie Fouganthin

”Hittar hela tiden nya drömmar”

Men att de båda håller sig väldigt aktiva i vardag såväl som privatliv, gör att förhållandet stärks.

– Jag har en extremt aktiv man. Han är snart 75 och jag 55 och det låter ju jättegammalt. Men vi hittar hela tiden nya drömmar. Vore Colin pensionär skulle vi kanske leva helt olika liv, men nu är han exempelvis uppe klockan sex om morgnarna och slutklipper ”Bröllop, begravning och dop”. Jag som är yngre går däremot och haltar för jag har halkat när jag har varit ute med hundarna, säger Helena Bergström till Expressen.

Fantastiskt att få dela allting med sin partner och vara varandras stöttepelare! Tryck på gilla-knappen om du också tycker Helena Bergström och Colin Nutley är ett fantastiskt par!