Foto: TV4/Instagram

Tv-bonden sätter ner foten – efter orden om gravidmagen: ”Låt mig få vara gravid i fred!”

Susanna Karlsson går i väntans tider.
Men tv-profilens graviditet kantas av kommentarer i sociala medier – som gör henne ledsen.
Nu sätter hon ner foten.
– Jag får nog med intryck på egen hand, skriver hon på Instagram.

Susanna Karlsson blev känd för hela svenska folket när hon mötte kärleken Hannes Haraldsson träffades i TV4-programmet ”Bonde söker fru” år 2018.

De har sedan dess varit öppna med sin längtan efter att skaffa barn, och även berättat om kampen för att nå det stora målet.

Foto: Instagram/TV4

I februari i år avslöjade paret den underbara nyheten att Susanna är gravid!

Många tittare och vänner passade då på att skicka gratulationer och lyckönskningar till paret via sociala medier. Men på sistone har Susanna märkt att många velat kommentera hennes gravidmage i sociala medier.

Nu sätter hon ner foten och drar en gräns.

I ett uppmärksammat inlägg på Instagram förklarar tv-bonden varför.

– Kära släktingar nära vänner och bekanta! Det är med mod jag vänligt men bestämt avråder er från att kommentera min gravida kropp! Ni får gärna berätta hur fin/vacker jag är, att ni är glada för att det kommer ett barn, eller fråga om krämpor osv, skriver hon på Instagram.

Hon fortsätter:

– Jag vill heller inte höra om vad någon annan gravid kvinna klarar av som jag uppenbarligen behöver jämföra mig själv med. Jag får nog med intryck på egen hand, inte minst här på instagram där jag följer både elitidrottare som springer milen i sin gravidkropp och bönder som kånkar runt på barn och mjölkar kor i v35, skriver hon.

Hennes budskap är tydligt.

– Låt mig få vara gravid i fred! Okej? För jag kommer inte skratta när du säger ”hej tjockis” ja kommer bli ledsen och arg, och ni som känner mig vet också att jag kommer att berätta det rakt till ditt ansikte. Och efter det så kommer du känna dig som en riktig skithög, skriver hon på Instagram.

Till sist förklarar Susanna kärleksfullt att hon ska fortsätta ”njuta av sparkarna i magen”.

Nu önskar vi Susanna och Hannes all lycka! Skriv gärna en uppmuntrande kommentar på vår Facebook-sida!