TV4-profilen Axel Pileby har blivit pappa: ”Det är fantastiskt roligt”

Vilken underbar familjelycka.
TV4-profilen Axel Pileby har blivit pappa.
Det berättar Tilde de Paula Eby i ”Efter fem”.

Programledaren och journalisten Axel Pileby, 34, har på senare år blivit en riktig tittarfavorit i TV4. Som kollega till Tilde de Paula Eby i programmet ”Efter fem” har han uppskattats av tittarna – och framför allt hans ”Sverigesvepet” har blivit ett inarbetat inslag.

Där visar Pileby upp lite udda nyheter från hela Sverige, samtidigt som han ringer upp folk för att få veta mer. Ofta slutar det i skratt.

Genom åren har Pileby, som tidigare var verksam vid TV4:s sportredaktion, även fått ta på sig programledaransvaret i eftermiddagsprogrammet flera gånger. Han tar alltid emot gästerna med ett gott humör och behandlar dem med respekt när han ställer frågor i programmet som direktsänds.

Folkkära artisten Kikki Danielsson var uppenbart nöjd efter besöket i tv-studion som Pileby förevigade på Instagram.

I slutet av mars kom den underbara nyheten att Pileby ska bli pappa – han och flickvännen Felicia Jartén, 26, väntade tillökning.

– Ja, Gud nu blev jag lite nervös, jag vet inte riktigt hur jag ska säga. Jo men det ni vet, men som inte våra lyssnare vet än, är att jag är gravid! sa Felicia då i sin podcast ”Tre liv med diabetes”.

Nu är lyckan total – två har nämligen blivit tre!

Det berättade Tilde de Paula Eby för tittarna i tisdagens ”Efter fem”-sändning.

– Max, Henrik i dag är ingen vanlig dag för i dag är vi lite extra glada på ”Efter fem”. Vi välkomnar nämligen 3 480 gram och 49 centimeter ren kärlek, säger Tilde de Paula Eby i programmet, enligt Aftonbladet.

Tilde förklarar med ett leende att hon försökt få dem att välja namnet Tilde på den lilla flickan.

– Det är fantastiskt roligt. Inte bara Axel, Felicia har blivit mamma också och vi har den stora glädjen att få gratulera hela den lilla nybildade familjen. Hon är söt som socker, säger Tilde.

Stort grattis säger vi till hela familjen!

Skriv gärna en uppmuntrande kommentar på vår Facebook-sida om du också vill gratulera!