TV4:s besked: Därför ersätts profilerna i Nyhetsmorgon

Jul- och nyårshelgen står för dörren och såklart ska även våra folkkära programledare ha lite julledigt.

När det gäller Nyhetsmorgon kommer programledarna att turas om att gå på ledighet, skriver Hänt.

Morgonprogrammet Nyhetsmorgon i TV4 bjuder dagligen tittarna på intervjuer med kända profiler, samt inslag om aktuella ämnen.

Vanligtvis får vi se duon Soraya Lavasani och Jesper Börjesson varje måndag till onsdag. Jenny Strömstedt och Steffo Törnquist tar sedan över stafettpinnen på torsdagar och fredagar. Vi får även se Maria Forsblom och Anders Pihlblad, som numera ingår i originaluppsättningen.

En annan person som tittarna är vana vid att se i Nyhetsmorgon är Jenny Alversjö, 45. I slutet av oktober drabbades hon av en stroke och sedan dess är Jenny sjukskriven.

LÄS MER: Efter stroken: Jenny Alversjös nya besked om när hon är tillbaka i TV-rutan

I början av december berättade Jenny Alversjö att hon är på bättringsvägen, men att hon ändå har en bit kvar innan hon är redo att gå tillbaka till jobbet på Nyhetsmorgon.

– Jag kommer nog att vara hemma året ut i alla fall, så är jag nog tillbaka sen när vi drar igång igen, har hon tidigare sagt till Hänt.

Snart eller snarare nu är det semestertider, denna gång med anledning av jul och nyår.

Nu kommer TV4 med ett nytt besked om vilka profiler som kommer att göra inhopp i Nyhetsmorgon under denna period.

”Utöver ordinarie programledarna hoppar Anna Brolin, Thomas Ritter, Rania Schemoun Olsson och Elisabet Frerot i in som programledare”, skriver TV4 i ett mejl till Hänt.

Vi önskar alla på TV4 en riktigt God Jul och Gott Nytt År oavsett om de jobbar eller inte. Dela gärna inlägget för att sprida informationen vidare!