Ullared-Maritta bekräftar mardrömsbeskedet – systern Gunnel akut inlagd på sjukhus: ”Tappat suget”

Maritta, Gunnel Ullared

Foto: Kanal5

Gunnel och Maritta har blivit två riktigt folkkära profiler genom serien ”Ullared.” Nu kommer de dock med ett dystert hälsobesked, och bekräftar att Gunnel hamnat på sjukhus.

Gunnel Hyvönens upptåg tillsammans med systern Maritta Söderström på Gekås Ullared har blivit en riktig succé i tv-rutan.

Mängder av svenskar älskar att följa systrarnas härliga upptåg i Kanal 5, och genom åren har de blivit riktigt folkkära profiler.

Ullared-Maritta och Gunnel

Precis som de flesta syskon kan de både tjafsa och bråka, men även ha väldigt roligt tillsammans och ta sig an härliga äventyr.

Oavsett vad som händer så är det dock klart och tydligt att de hyser stor kärlek för varandra.

Men det har inte alltid varit en spikrak väg för dem, och emellanåt har både Maritta och Gunnel drabbats av diverse hälsoproblem.

Gunnel förd till sjukhus

Gunnel har bland annat drabbats av stroke, något som tagit väldigt hårt på henne.

Och nu kommer systern Maritta med ett fruktansvärt besked, Gunnel har nämligen drabbats av en tredje stroke och ligger just nu inlagd på sjukhus.

– Den har väl tagit lite mer än vad de andra har gjort. Så då har hon tappat suget, och det kan jag förstå, berättar Maritta för sajten Hänt och fortsätter:

– Jag ringde och pratade med hennes gubbe igår och frågade om jag kunde göra någonting, och då sa han: ”Jo, se till så att hon får en starkare vilja att repa sig”.

Alla styrkekramar till er, vi hoppas verkligen att Gunnel lyckas återhämta sig!

Exit mobile version