Väder-Madde återförenades med kärleken Claes – hittade tillbaka till varann efter alla år: ”Råkade…”

Foto: Instagram

Väder-Madde träffade sin stora kärlek Claes redan som tonåring.

Livet tog dem på olika vägar, men efter många år isär fann de tillbaka till varandra och har nu byggt ett gemensamt liv.

Så återförenades paret.

Madeleine Westin, mer känd som Väder-Madde, har blivit en av tv-tittarnas stora favoriter. Med sin säkra väderprognoser har hon charmat morgonpigga tittare i ”Nyhetsmorgon” i många år.

Men när kamerorna slocknar och hon inte står framför väderkartan, lever hon ett annat liv tillsammans med sin man Claes.

Väder-Madde träffade kärleken Claes för första gången när hon var 14

Madeleine och Claes träffades för första gången redan i tonåren. De var båda på samma konfirmationsläger, men det skulle dröja många år innan deras vägar åter korsades på allvar.

– En gång i tiden var vi på samma konfirmationsläger. Jag var 14 år, han 13 år. Sedan har vi varit isär och skaffat barn på olika håll. För knappt femton år sedan blev vi ihop igen, berättar Väder-Madde för Hänt.

Ett av de gemensamma intressen som fört dem närmare varandra är deras gemensamma passion för jakt och skjutvapen. Claes har en bakgrund som polis och har varit skjutinstruktör i många år, vilket är något som Madeleine uppskattar.

– Han är före detta polis men är kvar i säkerhetsbranschen. Claes har varit skjutinstruktör i många år. Är det någon som är duktig på att skjuta så är det han. Jag har med andra ord den bästa skjutinstruktören där hemma.

Så hittade Väder-Madde och Claes tillbaka till varandra

Efter att ha levt sina liv på olika håll, var det genom arbetet som deras liv åter flätades samman. När Madeleine skulle göra ett inslag om vädret till sjöss för TV4, visade det sig att Claes, då chef för sjöpolisen, var den hon behövde kontakta.

– Jag gjorde ett inslag för TV4 om vädret till sjöss. Claes var chef för sjöpolisen. Poliserna som skulle vara med i inslaget var tvungna att fråga sin chef. Det råkade vara Claes. På den vägen är det…, berättar hon för tidningen.

Så kul att ni kunde hitta tillbaka till varandra!

Ni är så fina ihop, Madde och Claes.

Tack för att du prenumererar!
Något gick fel. Vänligen försök igen senare.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Exit mobile version