Zara Larsson bekräftar kärlekslyckan – Mello-profilen är hennes nya pojkvän: ”Jag älskar honom”

Vilken kärlekslycka!

Nu bekräftar den svenska popstjärnan Zara Larsson, 23, förhållandet med Melodifestival-profilen Lamin Holmén, 28.

– Jag älskar honom, säger artisten i Mix Megapol, uppger Aftonbladet.

Unga stjärnskottet Zara Larsson slog igenom redan i tidiga tonåren med singeln ”Uncover” här hemma i Sverige.

Sedan dess har mycket hänt för popstjärnan, som fått ett internationellt genombrott med låtar som ”Lush life” och ”Never forget you”. Men coronapandemin har förstås lett till att Zara Larsson inte syns till lika ofta på scenerna som förr. Hon har fått skjuta upp spelningar på grund av smittläget, precis som så många andra artister ute i landet och världen.

Trots detta fick hon en av sommarens största hits när hon ställde sig på scen inför ett folktomt Gröna Lund i augusti. I TV4-programmet Late night concert sjöng hon tillsammans med Carola Häggkvist en ny version av den senares gamla dänga ”Säg mig”:

Utanför musiken har Zara Larsson framför allt väckt uppmärksamhet när hon tagit ställning för kvinnors sak i olika frågor.

Dessutom har hon haft en egen H&M-kollektion, och blev den dittills yngsta sommarprataren i radion när hon 2015 hade sitt eget ”Sommar i P1”.

I både svensk och internationell press har hennes förhållande med den brittiske modellen Brian Whittaker varit vida omskrivet. Paret gick skilda vägar 2019. I en intervju med brittiska Metro i mars berättade Larsson att hon varit med om ett tufft uppbrott, utan att specificera vem det handlade om.

– Jag fick mitt hjärta krossat hårt. Jag brukade hålla min hand under mitt hjärta för att veta att jag fortfarande hade ett hjärtslag och fortfarande levde, sade Larsson enligt Metro.

Nu bekräftar den svenska popstjärnan att hon är kär!

Zara Larsson om nya pojkvännen Lamin Holmén

I onsdagsmorgonens ”Gry Forssell med vänner” i radions Mix Megapol berättade Larsson lyckligt och öppenhjärtigt för första gången om sin pojkvän – dansprofilen Lamin Holmén, 28, som också dansar i musikvideon till Zaras nya låt ”Talk about love”:

– Vi är supertillsammans. Vi har varit tillsammans i ett år. Lite längre. Den här låten handlar för mig om att jag i den stunden kanske inte vill bli tillsammans utan bara ha kul: ”Kan vi inte bara ha det som vi har det?” Så är det inte i mitt privata liv, säger Zara Larsson i Mix Megapol, uppger Aftonbladet.

Lamin Holmén har tidigare bland annat framträtt flera gånger i Melodifestivalen. 2017 dansade han bakom Robin Bengtsson i bidraget ”I Can’t Go On” som till slut vann tävlingen. Det ledde till att Lamin, Robin och hela gänget fick ta med sig rullbanden och representera Sverige i Eurovision Song Contest i Ukraina där de slutade på en hedersam femteplats.

Lamin Holmén, längst till höger, på scen i Eurovision Song Contest 2017 där han dansade i artisten Robin Bengtssons bidrag ”I Can’t Go On”. Sverige slutade femma i finalen. Foto: AP Photo/Efrem Lukatsky/TT

”Intimt och passionerat”

Nu dansar pojkvännen alltså bakom Zara Larsson i hennes nya musikvideo, bekräftar hon i Mix Megapol.

– Ja, det är det. Det är inte hemligt, men jag ville inte att det skulle vara fokusgrejen för han är ju dansare professionellt och han gör ett fantastiskt jobb. Vi hade en jättehärlig inspelningsdag, det var ju så bekvämt när man känner nån så väl, att man kan vara väldigt trygg med den personen. Jag ville att det skulle kännas intimt och passionerat och det kom supernaturligt eftersom jag älskar honom.

Stort grattis till kärleken, Zara och Lamin! Vi önskar er all lycka!