Zelmerlöws fästmö i chock – efter nya bilden på Måns som får fansen att undra

Folkkäre Måns Zelmerlöw, 32, har sedan sitt genombrott i Idol för 13 år sedan, varit en offentlig person i Sverige. Numera delar han med en gärna med sig av sitt liv på Instagram. Den senaste tiden har följarna fått se hur Måns och sambon Ciara Janson, 31, blivit föräldrar, levt efterföljande småbarnsliv och inom kort väntar bröllop.

Men just nu? Just nu engagerar en selfie pappa Måns lagt ut. Och fästmön Ciara är den som är allra mest engagerad.

”Vem fan är du och vad har du gjort med min fästman?”, skriver hon på Instagram.

 

Den 25:e maj blev Måns Zelmerlöw, 32, och Ciara Janson, 31, föräldrar till en liten son. Sedan dess har man som vanligt kunnat följa paret via framför allt Måns Instagramkonto. Där publicerar han bilder från vardagen med familjen och livet som artist.

”När batteriet i din skägg-trimmer…”

Men just nu är det inte nyfödda sonen som engagerar mest på Instagram. Det är i stället en selfie på pappa Måns. Anledningen är ett litet missöde med skägg-trimmern.

”När batteriet i din skägg-trimmer tar slut halvvägs genom rakningen och det enda du kan göra är att raka av allt och se ut som 2 år igen…”, skriver Måns bredvid en bild.

Bilden kommenteras av massor av följare, och sist men inte minst av fästmön Ciara. Hon skriver kort och gott: ”Vem fan är du och vad har du gjort med min fästman?”

Visst såg han ung ut när skägget försvann, men oavsett så är Måns en lika härlig person som alltid. Tryck på dela-knappen för att önska Måns och Ciara lycka till under föräldraledigheten!