Ari Behns överraskande uttalande om ex-svärmor Drottning Sonja

2016 skilde sig prinsessan Märtha Louise och Ari Behn – efter närmare 15 års tid. I efterdyningarna av detta har de fortsatt vara vänner och de samarbetar förstås om sina tre barn.

Den norska tidningen Se og Hør rapporterade denna vecka att Ari Behn också har en nära relation med sin före detta svärmor, norska drottningen Sonja – och att de har så kallade ”hemliga möten”, uppger bland andra Nettavisen.

Enligt tidningens uppgifter följdes de åt vid en konstutställning i Tønsberg och att de har haft privata möten nu i höst, skriver Svensk damtidning.

Och att Ari Behn har en god relation med den norska drottningen har han flera gånger uttalat i intervjuer.

STOCKHOLM, SVERIGE 20160430. Prinsessan Märtha och Ari Behn i den yttre gården i Kungliga slottet i Stockholm i samband med kung Carl XVI Gustaf firar 70 år 2016. Foto: Lise Åserud / NTB scanpix / TT

Nyligen intervjuades han norska TV 2. Då berättade han att han var glad över att Märtha hade hittat kärleken igen, och stolt över hur hon hade hanterat mediestormen kring hennes nya förhållande.

– Hon står starkt i det. Jag är väldigt stolt över Märtha. Hon är före sin tid, hon gör ett viktigt arbete, sa han till TV 2.

Han kunde också avslöja att han har träffat Märta Louises nya pojkvän, Shaman Durek.

Nu uttalar han sig också om sin ex-svärmor, drottning Sonja.

Foto: Lise Åserud / NTB scanpix / TT

– Jag har en mycket nära relation med drottningen. Det är väldigt inspirerande, säger Ari Behn till Se og Hør, enligt Nettavisen.

Tidningen ska ha träffat Ari Behn och drottningen under en konstutställning i Trondheim, och Ari Behn betonade då att de två fortfarande är nöjda med varandra.

Ari Behn träffade en ny käresta år 2017, Ebba Rysst Heilmann, och när han gästade Fredrik Skavlans tv-studio förra året berättade han om kärlekslyckan.

– Vi har fått ett otroligt bra förhållande i en tid som varit väldigt speciell. Hon har varit enormt stöttande, sade han i SVT:s ”Skavlan”.

Foto: Wikimedia Commons / Frankie Fouganthin

Det är underbart att Ari Behn fortfarande har en bra relation med drottning Sonja. De två delar passionen och engagemanget för konst och kultur.

Dela gärna artikeln om du gillade att höra detta! Och ge dem en stor tumme upp.

TV: 10 anledningar varför svenska folket älskar prins Daniel