Badbilderna avslöjar: Här tillbringar kungen och drottningen sin intima kärlekssemester

Sakta men säkert närmar vi oss den tiden på året då vi kan vara lediga och vila upp oss, och få mer tid att umgås med nära och kära. Jag pratar såklart om semestertider. Några som redan passat på att njuta av lite lediga dagar i varandras sällskap är kung Carl Gustaf och drottning Silvia.

Flera bilder som Svensk Dam publicerat visar att de unnat sig lite ledighet på inget mindre än deras favoritplats: Saint Tropez, där Silvia njuter av att bada i havet.

 

Även om kung Carl Gustaf och drottning Silvia tillbringar mycket till tillsammans under kungliga uppdrag så får man inte glömma att de är ”på jobbet”, och därmed alltid ska kunna svara på frågor och bemöta massor av människor, med kameror upp i ansiktet.

Men nu har de slitit sig loss för en kärlekssemester tillsammans, och var passar då bättre än på deras favoritplats Saint Tropez, där de får vara ifred och njuta av sol och bad, och givetvis, lyxliv som sig bör.

Badar från lyxbåten i Saint Tropez

De nytagna bilderna som publicerats i Svensk Dam visar hur drottning Silvia njuter av att hoppa i vattnet från lyxbåten Polaris, när hon och kungen är ute på tur med två vänner.

När kungafamiljen besöker Saint Tropez bor de alltid i deras egna strandvila, Villa Mirage, det berättar Svensk Dam.

För Aftonbladet bekräftar hovets informationschef Margareta Thorgren att kungaparet är på en privat semesterresa, men att de kommer tillbaka innan Kronprinsessan födelsedag på Öland.