Carina Bergfeldt som besatt av prins Daniel i 13 år – nu bekräftar hon stora steget: ”Bönat och bett”

Foto: SVT/TT

Efter 13 års väntan blir drömmen om prins Daniel äntligen sann för Carina Bergfeldt.
Nu bekräftar SVT-stjärnan den stora planen inför hans 50-årsdag.
– Jag är glad och stolt över det, skriver hon.

Hon har idogt jagat prinsen i många år – och aldrig släppt taget om den stora intervjudrömmen.

Nu slår journalisten Carina Bergfeldts önskan äntligen in.

SVT:s talkshow-drottning är nu redo att avslöja vad hon har haft för sig den senaste tiden: nämligen en exklusiv och omfattande intervju med prins Daniel inför dennes 50-årsdag.

Programmet sänds klockan 20.00 den 29 augusti. Prinsen firar sin 50-årsdag den 15 september, vilket förövrigt är samma dag som kung Carl XVI Gustaf firar just 50 år på tronen.

Artikeln fortsätter under bilden.

Carina Bergfeldt intervjuar prins Daniel inför dennes 50-årsdag. Programmet sänds i SVT den 29 augusti. Foto: Janne Danielsson/SVT

Carina Bergfeldt berättar själv om de glada nyheterna om programmet på Instagram, där hon också skriver att hon väntat på den här dagen i över 13 års tid.

– Jag har velat intervjua prins Daniel sedan maj 2010, när jag läste en lång artikel i Svenska Dagbladet signerad Karin Thunberg. I den pratade den då blivande prisen om hur obekymrat han såg på sin roll att gå tre steg bakom Victoria resten av livet, skriver Carina Bergfeldt på Instagram.

Carina Bergfeldt om fascinationen för prins Daniel – efter personliga erfarenheten

Den prisade journalisten förklarar att hon själv vid det tillfället inte kunde känna igen sig i prinsens verklighetsbeskrivning.

– Vid den tiden levde jag i en relation med en person som hade mycket svårt för framgångsrika kvinnor. Ju bättre det gick för mig, desto sämre blev relationen. Jag tyckte att den här Daniel Westling lät som ett UFO, skriver Carina och fortsätter:

– Åren gick. Jag lärde mig att det finns män som kan hantera framgångsrika kvinnor där ute. Jag hittade en sån och gifte mig med honom snabbt som blixten. Men nyfikenheten kring prins Daniel bestod.

Artikeln fortsätter under bilden.

Foto: SVT

Framför allt har Bergfeldt varit undrande om just Daniels upplevda trygghet i kraft av sin roll som kronprinsessans make. Frågorna hopade sig och Carina ville verkligen ställa dem alla till prinsen.

Bergfeldt berättar att hon varit nästan som besatt av tanken på att få Daniel till sin Kristallen-prisade talkshow i SVT.

– När jag fick min talkshow och fick frågan om drömgäst var svaret självklart. Och i fyra säsonger har jag ringt hovets informationsavdelning och tjatat. Eller bönat och bett, kalla det vad ni vill, skriver Bergfeldt.

Exklusiva mötena med prinsen: ”Fick fråga vad som helst”

Och nu har alltså drömmen gått i uppfyllelse.

Fast inte i talkshow-form.

Det blev mycket mer än så.

Artikeln fortsätter under bilden.

BORGHOLM 20230714 Prins Daniel, kronprinsessan Victoria, prins Oscar, prinsessan Estelle har anlänt till Borgholms slottsruin för Victoriakonserten och det fortsatta firandet av kronprinsessan Victorias födelsedag på Öland. Foto: Mikael Fritzon / TT

Carina Bergfeldt har nämligen fått genomföra en stor och exklusiv intervju med prinsen i samband med hans kommande 50-årsdag. Det blev ett helt program, med den korta och kärnfulla titeln: ”Prins Daniel 50 år” som ska sändas på bästa sändningstid i SVT om två veckor.

– Till slut fick jag ett möte med prinsen. Och sedan ett till. Och när hans 50-årsdag närmade sig valde han att göra en enda stor intervju. Med mig. Jag är glad och stolt över det. Det fanns inga premisser. Jag fick fråga vad som helst. Och det gjorde jag, skriver Carina Bergfeldt.

Carina Bergfeldt intervjuar prins Daniel inför dennes 50-årsdag. Programmet sänds i SVT den 29 augusti. Foto: Janne Danielsson/SVT

Visst ser vi fram emot detta program? Skriv gärna en kommentar och dela artikeln vidare så att fler kan rita in 29 augusti i kalendern. Då sänds nämligen Carinas intervju med prinsen i SVT.

Exit mobile version