Carina Bergs plötsliga avslöjande om kronprinsessfamiljen – oväntade mötet: ”De är så…”

Kronprinsessan Victorias närvaro överraskade totalt.
Nu berättar tv-profilen Carina Berg om det minst sagt oväntade mötet med kronprinsessfamiljen, skriver Hänt.

Carina Berg är en omtyckt tv-profil som på senare år också gjort sig känd som framgångsrik radiopratare i podcast-formatet. I podden ”Gynning & Berg hittar sig själva”, som hon har tillsammans med tv-profilen Carolina Gynning, berättar duon öppenhjärtigt om sig själva.

I ett nytt avsnitt avslöjar Carina Berg att hon av slumpen träffat kronprinsessan Victoria med familj.

Den ovanliga historien tar sin början i fjällen, där Berg också gifte sig med maken Erik Berg för några år sedan. När paret åkte till fjällen i samband med makens 33-årsdag inträffade det oväntade.

Plötsligt fanns kronprinsessan Victoria med familj framför ögonen på dem.

– På hans födelsedag, så var vi uppe på en jättebra restaurang som heter Breaks. Så skulle vi hämta mat där. Vi hade beställt till Erik, till lunch. Och då när man går in bakvägen därifrån när man kommer bilvägen, för den ligger ju i backen, men när man kommer bilvägen så går man rätt in, liksom förbi toaletterna, berättar Carina Berg i podcasten Gynning & Berg – Hittar sig själva, uppger väluppdaterade nöjessajten Hänt.

Carina och Erik Bergs möte med kronprinsessfamiljen

Carina Berg berättar att hon först mötte Victoria och prins Oscar.

– Så öppnade vi dörren där och där står kronprinsessan Victoria och en liten prins. Alltså hennes barn prins.

Carina Berg
Foto: Discovery

Carina Berg, som genom åren gjort sig känd för sin härliga humor, fann sig omedelbart i den mycket ovanliga situationen i kön till toaletten på makens födelsedag.

– I toakön på Breaks! Och vet du vad jag var snabb då på att säga till Erik? Varsågod, det här har jag beställt, säger Carina Berg i podcasten.

Det blev ett minst sagt minnesvärt ögonblick.

– Kunglig hovleverantör. Jag ordnade en kunglig appearance, och jag sa: ”Vet du hur mycket jag har varit tvungen att maila med hovet för att få till det här? Bylset att få upp henne till björnrike, in på Breaks, tajma toakön. Alltså jag har haft det så stressigt Erik. Men varsågod!”, säger Carina Berg skämtsamt.

STOCKHOLM 20211220 Kronprinsessan Victoria under Svenska Akademiens årliga högtidssammankomst i Börshuset i Gamla stan på måndagen. Foto: Henrik Montgomery / TT
STOCKHOLM 20211220 Kronprinsessan Victoria under Svenska Akademiens årliga högtidssammankomst i Börshuset i Gamla stan på måndagen. Foto: Henrik Montgomery / TT

Enligt Carina Berg blev maken väldigt glad över hennes ”present”.

– Och Daniel satt därinne. Hade jag också ordnat naturligtvis för Erik, säger den humoristiska programledaren i podden.

Tv-profilen förklarar att hon inte ville titta för mycket på kungligheterna.

– Hon satt också där vid bordet, jag såg inte. Jag vågade inte stirra så mycket för det kändes som att andra gjorde det. Alltså jag fattar inte hur de står ut. Den glosoppan som serverades på den restaurangen den dagen. Jag tycker de är så fina Daniel och Victoria. De är så ”nej, barnen ska ha det normalt. Vi går på en lunchrestaurang”, säger Carina Berg i podcasten.

Fotnot: Här kan man höra hela avsnittet på Spotify.

Så underbart! Dela gärna vidare inlägget!